Bianca Ingrossos kamp med nya lägenheten – bilderna väcker reaktioner

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos nya lyxiga bostadsaffär på Östermalm har väckt starka reaktioner. Innan flyttlasset bär av ska både inredning bestämmas och renovering göras. Men nu har hon stött på problem i inredningskaoset.
0:39

Efter reklamen: Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

(0:39)

Slå på ljud

Det har nog inte undgått någon att karriären blommar för Bianca Ingrosso, 27. Både med hennes framgångsrika varumärke Caia och hennes nystartade företag Ani med Lovisa Worge, 25.

Karriären och relationen med Phillipe Cohen, 28, som driver den framgångsrika restaurangen TED, går som på räls och att paret snart flyttar in i en ny miljonvåning på Östermalm förvånar ingen.

– Och det är ingenting jag tycker att jag skryter med, att jag är bättre än någon annan, utan det är bara att det är väldigt dyrt i Stockholm. Och jag valde att lägga mina pengar på just mitt familjehem, berättar hon i en tidigare Youtube-video.

Bianca Ingrossos nya lägenhet – så mycket kostade den

Våningen är på 300 kvadratmeter med fyra sovrum och osar minst sagt lyx. Lägenheten ska ha kostat mer än 40 miljoner kronor och i ett Instagram-inlägg visar hon underbara bilder på det nya boendet. Där vi får bland annat skåda fiskbensparkett, höga fönster med ett stort och fantastiskt ljusinsläpp, stuckatur i taken och bröstpaneler.

– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten, den var väldigt dyr men det är väl det enda som är så här en klapp på axeln, berättar Bianca i en Youtube-video.

Bakslaget med lägenheten

Mångsysslaren delar gärna med sig på Instagram om vad för typ av inredning hon har tänkt till lägenheten och frågar ofta sina följare om inspiration.

Men nu verkar det som att Bianca Ingrosso har stött på ett litet vägskäl, när det gäller hur hon ska inreda sin nya paradvåning. På Instagram berättar hon:

”Jag slits mellan vilken stil på inredning jag vill ha i den nya lägenheten. Antingen den här sötare och färggladare stilen eller mjuka toner med en modern touch”, skriver hon och avslutar med hashtaggen: ”lyxproblem”.

Nästa sommar är tanken att en inflytt ska ske men innan dess ska vissa renoveringar göras i lägenheten. Planen är bland annat att flytta köket och göra om badrummet berättar hon på Youtube.

Starka reaktioner från följarna

Bianca har delat med sig av resan om lägenhetsköpet på Instagram och låtit sina följare både på Youtube och andra sociala medier vara delaktiga. I sitt senaste inlägg på Instagram visar hon underbara bilder på den nya lägenheten och i kommentarsfältet hyllas våningen med positiva reaktioner.

Det verkar inte som det bara är vi på Hänt som är avundsjuk på hennes nya boende!

’’Absolut sjukaste’’, hälsar en person i en kommentar.

’’OMG, detta är du fan värd!!!’’, skriver en annan.

”Sjukaste jag sett!!!’’, hälsar en tredje.

FOTO: Instagram, Youtube


SENASTE NYTT!