ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso bekräftar lyckan med världsstjärnan The Rock

21 okt, 2022 
bianca och the rock
Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest kända tv-profiler och har dessutom fått sin egen talkshow.
Men nu avslöjas hennes möte med värdsstjärnan!
Annons
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"Brand logo
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges kändaste profiler. Förutom att äga ett eget sminkmärke med namn Caia så är hon dessutom influencer och tv-profil.

I flera säsonger så syntes hon i Wahlgrens värld tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren och utöver tv så har hon även en egen Youtube-kanal. Nyligen drog dessutom Ingrossos egna talkshow igång med namn BIANCA och nu nås vi av hennes möte med världsstjärnan!

Bianca Ingrosso om att leda talkshowen: ”Helt otrolig känsla...”

När nyheten kom om att Bianca skulle få en talkshow berättade hon om glädjen i ett pressmeddelande.

Annons

– Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu, förklarade Ingrosso.

Bianca
Bianca Ingrosso.
Amanda Schulman, Bianca Ingrosso, Marcus Ericsson, Lasse Hallström Inspelning av andra avsnittet av Bianca Ingrossos talkshow Bianca.
Amanda Schulman, Bianca Ingrosso, Marcus Ericsson, Lasse Hallström Inspelning av andra avsnittet av Bianca Ingrossos talkshow Bianca.
Annons

Bianca Ingrossos möte med världsstjärnan The Rock

Och att Bianca slår på stort med sina gäster råder det ingen tvekan om! Det är nämligen så att världskändisen Dwayne ”The Rock” Johnson, 50, är en av de som kommer att gästa hennes show!

Han är världens bäst betalda skådespelare och en av de absolut mest populära personerna i USA. Flera amerikanska medier har uppgett att 50-åringen kan få över 200 miljoner kronor för en huvudroll i en film, skriver Expressen.

Enligt Dagens Industri fick han hela 226 miljoner kronor för att göra filmen Jumanji: The Next Level 2017.

Det är inte alla som får synas och sitta i samtal med The Rock. Vi önskar Bianca stort lycka till!

Dwayne ”The Rock” Johnson.
Dwayne ”The Rock” Johnson.

FOTO: TT

Annons