Bianca Ingrossos hårda ord om lillebror Benjamin

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso

Det skiljer tre år mellan syskonen Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.
Efter en händelse med pappa Emilio Ingrosso uttrycker en upprörd Bianca nu sina känslor över broderns beteende.
– Han är den jobbigaste människan, säger Bianca i en video på Youtube.

I Wahlgrens värld från Dplay-tittarna ta del av familjen Wahlgren/Ingrossos liv och det är minst sagt kändistätt i familjen. Pernilla Wahlgren, 52, är dotter till skådespelarparet Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 83. Förutom Pernilla så har Christina och Hans även tre andra barn. Niclas Wahlgren, 55, och Linus Wahlgren, 43 och Peter Wahlgren, 57, var av två av sönerna är framgångsrika inom nöjes-Sverige.

Pernilla var tidigare tillsammans med dansaren Emilio Ingrosso, 55, och tillsammans fick de barnen Bianca Ingrosso, 25, Benjamin Ingrosso, 22 och Oliver Ingrosso, 30. I en senare relation fick även Pernilla sonen Theo Wahlgren, 13. De alla fyra barnen syns idag flitigt i offentligheten.

Återföreningen efter långa väntan

Bianca Ingrosso har över en miljon följare på sin Instagram. Där publicerar hon flitigt om sitt liv och det bjuds på allt från skratt till tårar. Men det är inte bara i Wahlgrens värld och på Instagram som följarna kan ta del av Biancas liv. Hon har dessutom en populär Youtube-kanal där hon varje vecka delar med sig av material från sin vardag.

Nyligen var det dags för syskonen att fira pappa Emilios födelsedag. Emilio bor sedan flera år tillbaka i Palma på Mallorca, tillsammans med sin fru Åsa Ingrosso. Men de senaste veckorna har han spenderat i Sverige. Innan Emilio och Åsa bilade upp till Sverige satt de i karantän i Spanien, vilket innebar att de inte kunde träffa de andra familjemedlemmarna. När Hänt tidigare i våras pratade med Åsa berättade hon om den stora saknaden av bonusbarnen.

– Det är jättesorgligt. Det är verkligen inte alls kul, det är skitjobbigt verkligen, sa Åsa då om situationen.

”Han tar inget ansvar själv”

Nu har familjen återförenats och i en ny video på Biancas Youtube-kanal planerar familjen en middag för att fira Emilio. Problemet är bara att det finns en stor beslutsångest över vad de ska slå sig ner för kvällsmat.

– Vi har hållit på i två timmar och försökt bestämma restaurang, säger Bianca i videon.

Det visar sig dessutom att det är främst Benjamin som har svårt att besluta sig för vart han vill äta. Detta får Bianca att reagera stark på sin lillebrors beteende kring planerandet.

– Jag måste bara förklara hur Benjamin Ingrosso fungerar. Han skickar trettio olika restauranger. Han tar inget ansvar själv för att boka, han tar inget ansvar för att kolla om det är öppet. Han tar inget ansvar för att kolla om alla vill. Det enda han gör är att skicka alla de här restaurangerna och sen säger han inte ens vilken han själv tycker.

– Han är den jobbigaste människan att bestämma middag med.

FOTO: Youtube/Carolina Byrmo/TT