Bianca Ingrossos hårda markering mot Eric Saade under festkvällen

Bianca och Eric

Midsommardagen firades ordentligt av ett stort gäng kändisar ute på Sandhamn.
Men artisten Eric Saades drag fick Bianca Ingrosso att reagera.
Läs om den oväntade händelsen här.
0:29

Efter reklamen: Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”

(0:29)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är milt uttryckt en av Sveriges mest omtalade influensers och entreprenörer just nu. Med sina otroliga framgångar med sina egna bolag och sin Youtube-kanal med 400 000 prenumeranter har karriären under de senaste åren gått spikrakt uppåt.

Nyligen lanserades även det som Bianca och hennes vän Lovisa Worge, 25, hintat lite om under en tid, nämligen ett gemensamt bolag – Ani.

Syskonen Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso är lika aktuella de. Benjamin släppte nyligen ett efterlängtat album och Oliver öppnade just sin första restaurang. En driven syskonskara!

Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”

Se klippet här!

Biancas nya miljonvåning – då flyttar hon in i lägenheten

Bianca har dessutom investerat i en riktig miljonvåning på Östermalm i Stockholm som hon nu fått nycklarna till. Planen är att hon tillsammans med sin pojkvän Phillipe Cohen ska flytta in i den 300 kvadratmeter stora lägenheten som hon i en Youtube-video avslöjat kostat långt över 40 miljoner.

Men flyttlasset är inte planerat att gå förens nästa sommar, och under tiden flyttar mamma Pernilla Wahlgren, yngsta brodern Theo Wahlgren och äldsta brodern Oliver in i lägenheten medans deras bostäder renoveras.

Anledningen till att flytten inte sker än på ett tag är för att en del renoveringar ska genomföras i den nya våningen. Bland annat badrum och kök ska fixas enligt Biancas önskemål.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas tydliga pik fångad på bild – efter Eric Saades drag

Sommaren är här och midsommar firades med pompa och ståt för Bianca. På midsommardagen befann hon sig ute på Sandhamn med ett helt gäng kändisar för en festkväll – Eric Saade, Hanna Friberg, Lovisa Worge och Hanna Schönberg – för att nämna några.

Men under middagen hände det plötsligt något. Biancas version av Blomstertid började sjungas och när Eric Saade inte sjöng med i låten pekade Bianca finger åt honom, något som går att se i Lovisa Wallins vlogg.

Bianca

Bianca och Eric.

FOTO: YOUTUBE

FOTO: Karin Törnblom/TT/Fredrik Sandberg/TT

SENASTE NYTT!