Bianca Ingrossos dolda chatt – detaljen i bilden avslöjar

I förra veckan avslöjade Bianca Ingrosso det följarna spekulerat kring länge; nämligen att hon är singel.
Helgen dessförinnan festade hon vilt på Way out west-festivalen.
Nu avslöjar bilden från festhelgen Biancas dolda chatt.
Benjamin Ingrosso om sommaren med Freja Winther: ”Bästa i mitt liv”
0:55

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om sommaren med Freja Winther: ”Bästa i mitt liv”

(0:55)

Slå på ljud

I förra veckan avslöjade Bianca Ingrosso, 27, att hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28, gått skilda vägar. Exakt när paret gjorde slut är fortfarande okänt.

Nyheten kom inte som en nyhet för följarna. De har nämligen spekulerat kring uppbrottet under hela sommaren. Detta trots att Bianca tidigare gick ut och dementerade ryktet.

Jag är inte singel”, skrev hon till Hänt i ett privat meddelande så sent som i juli.

Bianca Ingrossos vilda festkväll – med före detta flamman

Spekulationerna kring uppbrottet grundade sig i det faktum att Bianca och Phillipe inte synts tillsammans under nästan hela sommaren. De hade dessutom slutat följa varandra på sociala medier och ovanpå det markerade Bianca att hon själv ska flytta in i det som skulle bli deras gemensamma hem.

Men uppbrottet från Phillipe har inte hindrat Bianca från att ha en härlig sommar fylld av vänner och fest. Tvärtom, verkar entreprenören faktiskt njuta av singellivet.

Helgen innan uppbrottet blev känt befann hon sig i Göteborg på Way out west-festivalen. Under helgen delade hon flitigt uppdateringar från vilda festkvällar tillsammans med vännerna Alice Stenlöf, 26, och Emilio Araya, 27.

Utöver vännerna tillbringade hon också mycket tid med Paradise hotel-profilen Oliver Strige, 28, som hon delar ett intimt förflutet med.

Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Se klippet här!

Bianca Ingrossos dolda chatt – bilden avslöjar

Under Biancas festivalhelg med vännerna och före detta flamman hade Bianca alltså inte avslöjat någon förändring i relationsstatusen med Phillipe. Huruvida de var ett par då eller inte är alltså endast objekt för spekulationer.

I senaste avsnittet av podcasten Två meter dumheter avslöjar dock Biancas vän Rosanna Charles, 33, att Bianca inte låg med Oliver Strige under helgen, men att hon däremot fick uppmärksamhet från annat håll.

– Ni festade på väldigt hårt och det var lite olika killar. Både Alices och Biancas ragg, säger Rosanna.

Bianca publicerade som sagt en mängd innehåll på sociala medier i samband med festivalhelgen. I en Instagram story har hon ansträngt sig för att dölja vem det är hon chattar med. Detta genom att dölja mobildisplayen med en vinglasemoji.

Kanske var det ragget hon bestämde träff med?

Se bilden här nedan:

Bianca Ingrossos Instagram story från festivalhelgen.

Bianca Ingrossos Instagram story från festivalhelgen.

FOTO: Instagram

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN