bianca ingrosso

Bianca Ingrossos avslöjande om relationen med Phillipe Cohen: ”Har stalkat”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade ett av- och på förhållande i 10 år.
Bianca har tidigare berättat om att hon tampats med svartsjuka gällande ex-pojkvännen.
I senaste avsnittet av talkshowen Bianca avslöjade hon nya detaljer om svartsjukan.
Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippet
0:41

Efter reklamen: Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippet

(0:41)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, träffades i tonåren under en utekväll på nattklubben Café Opera. De blev ett par och har under åren haft alltifrån distansförhållande, varit särbos, sambos, gjort slut och blivit tillsammans igen hela åtta gånger.

Efter tio år menar Bianca att det senaste uppbrottet också är det sista och idag verkar hon mer än nöjd med sitt kärleksliv.

Bianca Ingrosso om svartsjukan

Bianca har tidigare öppnat upp sig i Expressen om sin svartsjuka under deras pauser i relationen. Hon ska bland annat ha startat ett fejk-konto på Instagram för att kunna hålla koll på honom i smyg. Med det fejkade kontot kontaktade hon tjejer som hon misstänkte att Phillipe hade en flört med.

– Jag hade en liten psycho-period när jag blev lite dumpad. Ibland när man går i genom ett break up kanske man inte alltid gör saker som man tänker med hjärnan först, utan man beter sig lite pinsamt. Men jag kan skratta åt det nu, sade hon då till Expressen.

Nya avslöjandet från Bianca Ingrosso – tittade in genom fönstret

I senaste avsnittet av sin talkshow Bianca, pratade hon och gästen Anders "Ankan" Johansson, 48, om svartsjuka och stalking. Anders berättade om en incident där han för många år sedan stalkade sin ex-flickvän och hennes pojkvän.

Varpå Bianca avslöjade om hur hon stalkade Phillipe vid tiden de inte längre var ett par. Om det är efter det senaste uppbrottet eller vid ett annat tillfälle förtäljer däremot inte historien.

– Jag har stalkat mitt ex ska du veta, säger hon i talkshowen och fortsätter:

– När vi hade gjort slut, vi har gjort slut väldigt många gånger, så bodde vi grannar och då såg jag, eller jag fick höra, att han var på dejt med en tjej. Då sa jag ”mamma, nu är det du och jag som går över till honom och ser om de har tagit sig hem till honom". Det hade dem. Och då ställde jag mig på axlarna, på mammas axlar, och tittade in genom fönstret.

Anders är föga förvånad över att Pernilla gått med på detta och tyckt att det var en bra idé.

– Jag följde ju med mamma när hon stalkade sitt ex, så att det går ju fint i generationer. Jag tycker det är en fin egenskap att stalka någon, säger Bianca skämtsamt och skrattar.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN