LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso visar upp positiva graviditetstestet – starka orden

06 jun, 2023 
bianca ingrosso
Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon gärna vill ha många barn.
Nu visar hon upp ett graviditetstestet – som är plussat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Bianca Ingrosso, 28, har alltid haft en plan om att hon skulle skaffa barn tidigt.

– Jag har alltid velat bli med barn när jag är 25. Egentligen borde jag ha ett barn nu. Jag har planerat det här i punkt och pricka. Jag skulle vara 22 år gammal och säga ”Surprise! I am pregnant!” och sen leva lycklig i resten av mina dagar. Men det blev inte så!, har Bianca tidigare sagt i ett avsnitt av Wahlgrens värld.

Under åtta års tid var Bianca tillsammans med ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 29. Men i augusti förra året gjorde de slut för gott och Bianca har nyligen hintat om att hon kan ha fått känslor för någon igen. Vem det är vill hon inte berätta ännu.

Därför gjorde Bianca Ingrosso abort

Att barn ligger Bianca varmt om hjärtat är ingen hemlighet och hon har faktiskt varit gravid tidigare – men gjort abort. I Wahlgrens värld fick tittarna se en förtvivlad Bianca som gjorde abort för att hon och Phillipe inte skulle behålla barnet.

Annons

”Det som sänds i Wahlgrens värld nu är som vanligt en bråkdel av vad som egentligen händer hemma i det verkligen livet utan kameror. Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad till något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe”, skrev Bianca då på Instagram.

Bianca Ingrosso visar upp positivt graviditetstest

Detta var över tre år sedan men trots det så kommer nu aborten återigen på tal. I frisören Emelie Johanssons Youtubeserie I mitt badrumskåp hittar hon nämligen ett graviditetstest i Biancas badrumsskåp.

– Nej, vet du vad det här är. Det här är från när jag var gravid och så ville jag inte göra abort, men jag gjorde det. Men den här kommer jag behålla, säger Bianca i videon.

Annons

Emelie frågar då om det var med Phillipe.

– Ja, så vi var inte riktigt överens, säger Bianca och fortsätter:

– Jag har ingen stress längre. Men nu tar jag det som det kommer och om jag inte får barn så är det okej också. Men jag drömmer ju såklart om att ha en liten flicka här på min höft.

Bianca fortsätter berätta om sin dröm om många barn.

– I hela min barndom har jag sagt fem. Men två, tre? Men nu är jag ju fan snart 30. I min plan skulle jag ju egentligen haft tre barn nu.

BIANCA INGROSSO

FOTO: Lars Lindqvist/DN/TT, Youtube

Annons