LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso visar upp lyxköpet – se den svindlande prislappen

21 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso njuter av sol och bad under sin semester. Men en detalj i semesterbilderna får vissa att haja till. Det är nämligen en riktigt exklusiv klocka som Bianca har runt sin handled.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice StenlöfBrand logo
Ikenna "Ike" Abika avslöjar flirten med Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf

Entreprenören och tv-profilen Bianca Ingrosso, 28, är minst sagt en riktig framgångssaga när det kommer till karriären. Hon driver bland annat det framgångsrika sminkföretaget Caia, uppdaterar flitigt på sociala medier och driver sin egna talkshow Bianca. Just nu har talkshowen ett uppehåll, men kommer tillbaka i höst igen.

Bianca Ingrossos lyxiga semester – påkostade boendet

Just nu njuter Bianca av lite välförtjänt ledighet. Tidigare i juli begav hon sig i Palma, och på sina sociala medier delar hon med sig av glimtar av den lyxiga solsemestern. Bianca Ingrosso är inte heller känd för att snåla på resekostnaderna.

Trots att pappa Emilio Ingrosso bor i Palma så verkar det som att Bianca valde att tillbringa semestern på hotell, och på Instagram visade hon upp det lyxiga boendet. Om att om man vill bo på just detta hotell så kan man räkna med att spendera runt 10 000 kronor per natt, vilket Hänt tidigare har rapporterat om.

Bianca tog senare sitt pick och pack och begav sig till soliga Ibiza.

Annons


Detaljen i Bianca Ingrossos bild – så mycket kostar klockan

På en av Biancas senaste semesterbilder syns Bianca som ligger och njuter av sol och bad på stranden.Men en detalj i bilden kan få vissa att haja till. Den eleganta och guldiga klocka som Bianca har runt sin handled är nämligen en riktig dyrgrip. Klockan kommer från det exklusiva märket Cartier och är i 18 karats guld.


Att det är just denna klocka som Bianca bär har tidigare bekräftats. Detta var i samband med att Bianca la upp en bild på sig själv när hon gjorde reklam för produkter från sitt eget sminkvarumärke Caia. Även då syntes den guldiga klockan runt hennes handled.

– Det är en Cartier Panthère i 18 karats guld. Gissningsvis är det den stora modellen och då är nypris ungefär 250 000, sa Jimmy Jonasson, klockexpert på Sefina Pantbank, då till Expressen.

Prisklassen för en Cartier Panthère

Det är alltså minst sagt en tjusig klocka. Klockexperten Jimmy Jonasson fortsatte med att förklara att den även finns i en något minde modell, som kostar omkring 160 000 kronor i nypris.

– Det är ett klassiskt damur från Cartier. Har man en sådan så vet man vad klockor är, men man visar det kanske inte så mycket, berättade klockexperten för Expressen.

Foto: Karin Törnblom/TT och Instagram

Annons