Bianca Ingrosso värvar 15-årige Theo Wahlgren till Caia – det ska han göra

Bianca och Theo

Theo Wahlgren börjar bli stor.
Han är nu 15 år gammal och har börjat praktisera – hos sin syster Bianca Ingrosso.
0:36

Efter reklamen: Theo Wahlgrens sorg efter Pernillas beteende: ”Ska bara”

(0:36)

Pernilla Wahlgren, 54, är mamma till fyra barn – Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren,15.

Familjen verkar vara sammansvetsad då de ofta syns umgås med varandra. I ett avsnitt av Wahlgrens värld erkänner dock Bianca att det känns som hon spenderar lite för lite tid med sin lillebror Theo.

– Det är ju hemskt, jag träffat ju aldrig Theo längre. Varje gång jag träffar honom, han är ju hur stor som helst. Han är så stor, vad är det som händer. Han är ju snygg också. Han har en egen klädstil, han vet hur han ska ha sitt hår, han har en egen mobil. Han är så söt, säger Bianca i Wahlgrens värld.

Oldsbergs son avslöjar: ”Hellberg svek farsan”

Theo minns inte när han bodde tillsammans med sin syster


I avsnittet där Theo, Bianca och Pernilla umgås säger Theo att han inte minns tiden då hans storasyster bodde hemma.

– Det är lite sorgligt att Theo inte ens minns att Bianca har bott här. Fast det måste han ju göra? Han kanske har förträngt det, det är en annan sak, säger Pernilla i programmet.

– Det här är helt sjukt, minns du inte att du har bott med mig? Jag tog dig till skolan, jag hämtade dig i skolan. Jag klädde dig jättemånga mornar för att hon höll på att klä dig helt katastrof. Kommer du inte ihåg att jag har nattat dig? När du ville att jag skulle klia dig på ryggen?, svarar Bianca.

Sveriges värsta bilförare-Chantals heta dejtingtips: ”Råkade köra på honom”

Se klippet här!

Theo börjar praktisera på CAIA


Men nu verkar relationen vara desto bättre. För Theo har nu börjat praktisera på Biancas sminkföretag CAIA. Det är på Instagram som Bianca lägger ut en bild på Theo på kontoret. I en video på story förklarar hon:

”Theo har prao på CAIA”

Bianca filmar runt på kontoret. FOTO: INSTAGRAM

I videon säger hon:

– Jag och Theo har varit och hämtat lunch. Nu ska vi in på vårat andra möte ihop. Produktutveckling står på schemat. Kul va, Theo?

FOTO: Youtube/Dplay/Instagram

SENASTE NYTT!