ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos uppmaning efter skönhetsingreppet: ”Kolla upp..”

17 dec, 2022 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har genomgått ett skönhetsingrepp för att motverka mörka ringar runt ögonen.
Nu uppmanar och varnar hon andra – efter resultatet.
– Kolla upp vem ni går till, säger influencern i sin senaste vlogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”Brand logo
Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”

Influencern och tv-personligheten Bianca Ingrosso har mycket att stå i, förutom att titt som tätt medverka i Wahlgrens värld har hon en egen talkshow och sminkmärket Caia. På Youtube kan vi följa hennes vardag där hon delar med sig av alltifrån jobbet med talshowen till känsliga ämnen – likt skönhetsingrepp.

I hennes senaste vlogg väljer hon nu att själv varna om en skönhetsbehandling hon genomgått.

Bianca Ingrossos uppmaning efter skönhetsingreppet: ”Kolla upp vem ni går till”

Bianca förklarar i vloggen att hon för ett tag sedan genomgått en ”tear trough”-behandling. Den ska hjälpa att motverka mörka ringar under ögonen som i henens fall är ärftligt. Däremot ska detta inte alls blivit särskilt bra på grund av att det gjordes på ”fel ställe” och hennes fillers har nu ”runnit” ner mot kinden och lagt sig där.

Annons

– Men jag gjorde ju det på fel ställe och det som hände var att jag inte har tillräckligt mycket kinder för att kunna lyfta upp dessa fillers, så det har liksom runnit ner och lagt sig här, säger Bianca och hänvisar med fingrarna under ögonen.

Bianca Ingrosso pekar under sina ögon.
Bianca Ingrosso pekar under sina ögon.

– Asså gud ser ni här, asså det här är helt vidrigt.

Hon konstaterar vidare att det är viktigt att kolla upp vem man går till och i samma veva berättar influencern att hon nu inte vågar ta bort det.

Annons

– Kolla upp vem ni går till innan ni gör something with your face and body, bara så att ni vet, varnar Bianca.

Bianca Ingrosso
På utställningen News flash som finns att se på Fotografiska museet, har Bianca Ingrosso placerat sig på listan med 100 personer som format det gångna seklet.

Bianca om bröstoperationen: ”Ingenting med att jag velat vara oärlig mot er”

Under hösten avslöjade Bianca även att hon gjort sina bröst. Efter sin medverkan i Let's dance gick hon ned i vikt och brösten blev mindre – därefter kom de aldrig tillbaka till samma storlek, förklarade hon.

– Det är ingenting med att jag velat vara oärlig mot er. Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn, vilket kan åka tillbaka på mig och landa fel. Så för min egen hälsa så har jag inte pratat om det, för folk är så jävla galna där ute, ni vet hur det är.

FOTO: YOUTUBE / KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons