LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso tvingas medicinera – efter mötena på sjukhuset

22 feb, 2024 
bianca ingrosso
Bianca Ingrosso har tidigare varit öppen med att hon har symptom som tyder på ADHD.
Nu har hon tagit tag i saken och hon hade helt rätt i frågan.
”Ska få börja testa på medicin.”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”Brand logo
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

Bianca Ingrosso, 29, är en av Sveriges största influencers och entreprenörer och hon delar gärna med sig av privata detaljer till sina kära följare.

Hon har länge trott att hon har ADHD och hon har tidigare berättat att hon vill utreda saken. I ett avsnitt av Wahlgrens värld från 2022 berättade Bianca om sina symptom.

– Jag pratade med Lovisa igår. Hon tror att hela vår familj har ADHD, säger Bianca i telefonen till Benjamin Ingrosso, 26.

– Ja det är väl inte någon surprise, svarar Benjamin då i luren.

Annons

Bianca Ingrosso om sina symptom

Bianca började då undersöka saken på egen hand och läste upp hur symptomen kan se ut. Hon kände igen sig och i varenda symptom.

– Du kan ha svårt att koncentrera dig, det är stökigt runtom kring dig, ahh det är ju jag! Eller om du inte känner dig motiverad att göra en uppgift, 100 procent jag. Du har svårt både att börja och slutföra uppgifter, jag kan absolut inte göra sådant. Du har svårt att sova och kanske vänder på dygnet, jajamensan! Du har svårt att kontrollera ditt humör, mhmm.

– Alltså jag vill ju verkligen göra en utredning av ADHD. Min mamma har ju också ADHD, snälla. Men hon tycker att hon inte har någon ADHD, sa Bianca i Wahlgrens värld-avsnittet.

Bianca Ingrosso om diagnosen – nu ska hon medicineras

Men sedan dess har det varit oklart hur det gick för Bianca. Gjorde hon en utredning?

Detta är det en följare som undrar när Bianca har en frågestund på Instagram.

Annons

”Hur går det med att du skulle göra en ADHD-utredning?”, undrar följaren.

Och det visar sig att Bianca mycket väl har tagit tag i saken! Hon har varit hos en läkare och snart ska hon börja med medicinen.

”Jag har hög grad av adhd och möter min läkare imorgon för sista mötet och ska då få börja testa på medicin.”, skriver hon i sitt svar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons