Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrosso svarar på kritiken om sminket: ”Som Kylie”

Bianca Ingrosso svarar på kritiken om Caia cosmetic

Bianca Ingrosso får kritik för att namnet på hennes nylanserade sminkmärke är för likt det Kylie Jenner har på sitt sminkbolag. Nu ger hon svar på tal.

Bianca Ingrosso, 23, avslöjade i veckan den stora hemlighet hon har gått och burit på det senaste året, en hemlighet som hon brunnit och kämpat för. Hon har nämligen skapat ett helt eget sminkmärke vid namn Caia cosmetics. Där är hennes roll att vara creative director, alltså att vara den som är ytterst ansvarig för varumärkets koncept och vilken känsla de vill förmedla.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Ännu har inget smink släppts utan fansen får snällt vänta några veckor till. Redan nu är uppmärksamheten kring Bianca Ingrossos egna sminkmärke stor och på hennes blogg kommenteras och spekuleras det friskt. Många undrar var namnet kommer ifrån.

”Hur kom ni på namnet?”, skriver en i kommentarfsältet.

”Vad är bakgrunden till namnet? Får upp att CAIA betyder höst på portugisiska.”, skriver en annan.

”Så nyfiken vad CAIA står för??”, skriver en tredje.

En av hennes läsare anser att namnet är skrämmande likt en annan känd influencer som också startat ett eget sminkmärke, nämligen Kylie Jenner, 21.

”Låter ju exakt som Kylie Cosmetics..”

Kylie Jenner är den yngsta av systrarna Kardashian och startade Kylie cosmetics 2015. Sedan dess har hon dragit in miljarder på sitt sminkimperium och  hamnade i år på tidningen Forbes lista som den yngsta kvinnliga miljardären i USA. 

Bianca Ingrosso har inte svarat på varför de valde Caia cosmetics som namn, men däremot tillbakavisar hon att det skulle likna Kylie Jenners sminkmärke.

”Inte riktigt då det är två olika namn. Vårt varumärke är CAIA! Den domänen fanns inte ledig så vi var tvungna att lägga till Cosmetics efter CAIA för att kunna registrera .com adressen. Att bolaget använder ”cosmetics” är varken unikt för oss eller Kylie… Det är vääääääldigt många som heter det runt om i världen” skriver Bianca.

Caia cosmetics produkter släpps den 20 november.

SE OCKSÅ: Bianca Ingrosso talar ut om mystiska symtomen

LÄS OCKSÅ: Biancas ärliga ord om Phillipe – efter att de flyttat isär

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!