Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrosso svarar på kritiken om sminket: ”Som Kylie”

04 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso svarar på kritiken om Caia cosmetic
Bianca Ingrosso får kritik för att namnet på hennes nylanserade sminkmärke är för likt det Kylie Jenner har på sitt sminkbolag. Nu ger hon svar på tal.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, avslöjade i veckan den stora hemlighet hon har gått och burit på det senaste året, en hemlighet som hon brunnit och kämpat för. Hon har nämligen skapat ett helt eget sminkmärke vid namn Caia cosmetics. Där är hennes roll att vara creative director, alltså att vara den som är ytterst ansvarig för varumärkets koncept och vilken känsla de vill förmedla.

Ännu har inget smink släppts utan fansen får snällt vänta några veckor till. Redan nu är uppmärksamheten kring Bianca Ingrossos egna sminkmärke stor och på hennes blogg kommenteras och spekuleras det friskt. Många undrar var namnet kommer ifrån.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hur kom ni på namnet?”, skriver en i kommentarfsältet.

”Vad är bakgrunden till namnet? Får upp att CAIA betyder höst på portugisiska.”, skriver en annan.

”Så nyfiken vad CAIA står för??”, skriver en tredje.

Annons

En av hennes läsare anser att namnet är skrämmande likt en annan känd influencer som också startat ett eget sminkmärke, nämligen Kylie Jenner, 21.

”Låter ju exakt som Kylie Cosmetics..”

Kylie Jenner är den yngsta av systrarna Kardashian och startade Kylie cosmetics 2015. Sedan dess har hon dragit in miljarder på sitt sminkimperium och  hamnade i år på tidningen Forbes lista som den yngsta kvinnliga miljardären i USA. 

Bianca Ingrosso har inte svarat på varför de valde Caia cosmetics som namn, men däremot tillbakavisar hon att det skulle likna Kylie Jenners sminkmärke.

”Inte riktigt då det är två olika namn. Vårt varumärke är CAIA! Den domänen fanns inte ledig så vi var tvungna att lägga till Cosmetics efter CAIA för att kunna registrera .com adressen. Att bolaget använder ”cosmetics” är varken unikt för oss eller Kylie… Det är vääääääldigt många som heter det runt om i världen” skriver Bianca.

Caia cosmetics produkter släpps den 20 november.

SE OCKSÅ: Bianca Ingrosso talar ut om mystiska symtomen

FOTO: IBL

Annons