TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrosso ska flytta – oväntade beskedet efter miljonrenoveringen

03 okt, 2020 
Bianca Ingrosso och lägenheten på Östermalm
Bianca Ingrosso köpte sin drömlägenhet på Östermalm och totalrenoverade för ett miljonbelopp.
Nu avslöjar hon att det blir ytterligare en flytt.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso, 25, tillhör av den välkända familjen Wahlgren/Ingrosso. Både föräldrar, syskon och släktingar syns ständigt i rampljuset och ett genomgående drag är att de alla arbetat med musik eller skådespeleri. Bianca har däremot valt en annan väg, hon är idag en av Sveriges absolut största influencers och dessutom en framgångsrik entreprenör som driver flera företag.

Bianca syns dock också flitigt på tv-rutan då hon tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 52, är huvudpersonen i Wahlgrens värld och dessutom sitter i juryn för TV4:s underhållningsprogram Talang.

Miljonaffären av sminkföretaget

Bianca arbetar hårt, vilket också resulterar i att hon drar in stora summor pengar. Det var hösten 2018 som Bianca avslöjade att hon skulle lansera Caia Cosmetics, tillsammans med vännen och kollegan Vanessa Lindblad, 35. Fler av produkterna har sålt slut bara timmar efter att de släppts på sajten och projektet har visat sig vara en stor succé.

Annons

I somras kom nyheten att Bianca och kollegorna bestämt sig för att sälja halva sitt sminkvarumärke till det svenska riskkapitalbolaget Verdane. Miljonaffären kom att bli väl uppmärksammad i media då siffrorna tydde på att Bianca blivit ekonomiskt oberoende, vid 25 års ålder.

Köpte sin drömlägenhet på Östermalm

Bianca lever idag i en lyxig trea på Östermalm. Lägenheten som hon köpte i början av 2019 låg med utgångspriset 9 950 000 kronor. Trots att den då var i toppskick bestämde sig Bianca för att totalrenovera. Det visade sig bli en dyr resa då flera oväntade saker skedde under renoveringen, som gjorde att slutsumman hamnade allt högre än planerat.

Hon har tidigare gett en hint om vad renoveringen kostade.

– Alltså lägenheten kostade ju tvåsiffrigt och sen miljoner. Och sen renoveringen, miljoner. Så kan vi ju säga, sa Bianca då.

Nya avslöjandet om boendeplanerna

I en ny video på Biancas Youtube-kanal svarar hon på frågor tillsammans med vännen och assistenten Lovisa Worge. En fråga som tas upp är vad tjejerna har för mål under den närmsta tiden. Lovisa visar sig ha planer på att börja studera medan Bianca avslöjar att hon hoppas på att lämna sin lägenhet.

Annons

– Jag vill köpa en större lägenhet och en lägenhet i Palma, säger Bianca.

Detta varpå Lovisa frågar Bianca om hon verkligen ska göra båda sakerna under det här året – en fråga som får Bianca att tveka.

– Eller jag ska köpa lägenhet i Palma det här året, det är mitt mål, ändrar sig Bianca till.

Lovisa kan inte riktigt förstå varför Bianca redan ska leta efter nytt boende eftersom Bianca har renoverat den till sin ultimata drömlägenhet.

– Jag tycker att du kan bo kvar lite, du har bott där i ett år nu och du älskar din lägenhet, säger Lovisa.

Annons