Bianca Ingrosso om verkliga relationen med Lucas Armando Feola

Bianca Ingrosso och Lucas Armando Feola

Youtube
Bianca Ingrosso och Lucas Armando Feola ligger och kysser varandra på golvet i ett videoklipp.
Efter hård kritik väljer nu Bianca att utveckla hur relationen egentligen ser ut.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit tillsammans under flera års tid. Men förhållandet har kantats av en hel del bråk och paret har inte stuckit under stol med att de dessutom gjort slut vid flera tillfällen.

Nyligen gick Bianca ut med att paret befinner sig i ytterligare en kris. Efter att ha tillbringat sommaren tillsammans i Palma blev vardagen inte lika härlig hemma. I en video på Youtube berättade Bianca att paret gick igenom en tuff period som hon hoppades att de skulle lösa.

Men den senaste tiden har Bianca inte varit hemma, hon har istället varit bortrest. Tillsammans med Lovisa Worge och Lucas Armando Feola åkte Bianca till Marbella, där hennes mamma Pernilla Wahlgren har ett hus. På Youtube-kanalen har följarna fått hänga med på allt från strandhäng till middagar.

Hångelklippet väcker reaktioner

Något annat som Youtube-tittarna har fått se är ett klipp som väckt starka reaktioner. Bianca har i uppdateringarna flertal gånger kommenterat Lucas utseende.

– Gud, det är en ära att få stå här. Det är faktiskt det. Gud jag blir kär. Hallå killar, kolla hans käkben, har Bianca tidigare sagt i en video.

Men vad följarna nu reagerat på är det klipp som Bianca valde att ta med i videon.

– Det är den äckligaste videon jag har sett i hela mitt liv. Grejen är att jag och Lucas har en grej att typ hångla när vi är fulla och det är jättesjukt. Och jag blir så äcklad. Alltså vi vaknade upp ensamma hos mig dagen efter det här kelandet hände. Du vet när vi låg och ålade oss, Lucas? Vi låg bredvid varandra i sängen och bara kollade på varandra, säger Bianca om videon innan den spelas upp.

I klippet syns duon ligga på golvet med armar och ben kring varandra samtidigt som de möts i en het kyss.

Bianca ryter ifrån efter kritiken

I en uppdatering på Instagram story berättar nu Bianca Ingrosso att hon har mötts av en hel del kritiska röster från följarna. Detta efter Youtube-klippet där vännerna bland annat hånglar men även småbråkar över vem som skulle få en väska.

– Jag hade inte tänkt att ta upp någonting för jag tycker att det är helt sjukt hur man kan missförstå en vlogg så mycket, som så många har gjort, säger Bianca.

Vidare förklarar hon hur den verkliga relationen till Lucas och Lovisa ser ut. De har nämligen en viss jargong.

– Det är rakt av att vi driver genom hela videon. Vi bråkar inte på riktigt, vi driver på det sättet.

Även Lucas har fått sig en känga då vissa menade att han inte visade sin glädje över att Bianca i videon fick ett väldigt glatt besked gällande en lansering hon gjort med sin sminkföretag. Detta är något som får Bianca att rasa av ilska.

– Lucas, han var inte alls missunnsam. Han förstod bara inte alls det här sms:et under middagen, ni som har sett videon förstår. Han förstod inte vad han läste och sen bara det faktum att folk inte förstår ironi, sarkasm och självironi, säger Bianca Ingrosso.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso ska flytta – oväntade beskedet efter miljonrenoveringen