LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om sorgen efter Avicii: "Min storebror Olivers absolut bästa kompis"

24 apr, 2018 
Under fredagskvällen förra veckan kom beskedet om att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, lämnat oss. Hela världen sörjer, och nu skriver Bianca Ingrosso om den tragiska bortgången.
Annons

Under fredagskvällen förra veckan kom beskedet om att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, påträffats död i Oman, 28 år gammal.

Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död.”, meddelade hans presskontakt Ebba Lindqvist på fredagskvällen.

Hela världen är i sorg. Sociala medier är fyllda av hyllningar till stjärnan och hälsningar till familj och närstående. Alla minns vi, och kommer alltid att minnas, Tim Bergling och hans musik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kändisar, svenska som utländska, har också visat sin sorg, sitt stöd och sina hyllningar – där ibland Madonna, Paris Hilton, och Tiesto. Nu skriver Bianca Ingrosso, 23, för första gången om Tims tragiska bortgång.

Jag kände honom inte personligen men han var en av min storebror Olivers absolut bästa kompisar när vi växte upp + att han är vän till många jag känner så det har på något sätt känt nära och det har varit jobbigt att se Oliver så chockad & ledsen”, skriver hon på sin blogg.

Annons

Oliver Ingrosso har själv publicerat en bild av honom och Tim när de som barn sitter bredvid varandra på ett klassfoto.

I inlägget ifrågasätter Bianca starkt den press som stora profiler runt om i världen utsätts för med anledning att nå framgång.

Att ta en paus, vila och stanna upp verkar tydligen vara tabu om man ska ”nå framgång”…. Vad framgång nu är?! Jag håller verkligen inte med när det kommer till denna totala stress som folk hetsar och uppmanar om”, skriver hon.

Avslutningsvis hyllar och tackar hon Tim Bergling.

Vila I Frid vackra Tim och tusen tack för din underbara musik som kommer finnas med för evigt och för alltid. Du kommer vara saknad” , avslutar hon sitt inlägg.

Kändisarna sörjer Avicii:

Foto: Ibl

Annons