Bianca Ingrosso om sin okända graviditet: "Jag fick missfall förra veckan"

Bianca Ingrosso blev gravid med Philippe Cohen men fick missfall.

Bianca Ingrosso misstänkte att hon var gravid, men när hon gjorde ett graviditetstest så gav det inget utslag. Nu berättar tv-profilen att hon trots det fick missfall förra veckan.

Det var i slutet av februari som tv-profilen Bianca Ingrosso, 23, berättade i sin podcast ”Alice och Bianca” att hon under några veckor misstänkt att hon var gravid. Bianca sa då att hon inte hade fått sin mens, att hon hade spytt flera dagar i rad och mått illa varje morgon i nästan två veckor.

– Jag tog ett graviditetstest och jag var inte gravid. Så då tog jag ett glas vin och sen fick jag min mens någon dag senare och då kände jag bara ”yes, jag är verkligen inte gravid”. Men jag var lite rädd ett tag. Nu tror jag att mitt illamående nog mest beror på dålig sömn och stress, sa hon då.

Men nu berättar Bianca Ingrosso att så kanske inte alls var fallet. För en vecka sedan drabbades nämligen tv-profilen av missfall. Det berättar hon om i ett nytt avsnitt av podcasten.

– Jag fick faktiskt missfall förra veckan, utan att jag ens visste om att jag var gravid. Jag fick missfall förra veckan och bara “oj, Gud”, för jag har haft det en gång tidigare och sen skapar man ju missfall när man gör abort, så jag vet ju exakt hur det känns och hur det ser ut, säger Bianca Ingrosso i podden, varpå hennes kollega Alice Stenlöf säger:

– Så när du trodde att du kanske gick och kände att du var gravid förut…?

– Ja, då tog jag ju graviditetstest, men då tror jag att det var för tidigt in på min graviditet. Nu kände jag mest “oj, shit” och fick ångest för att jag har krökat och typ “tänk om jag har skapat det här missfallet?”. Jag tänker på folk som blivit gravida utan att det är planerat och kände att “Gud, det här hade faktiskt kunnat bli ett barn”, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Hon berättar också ärligt i podcasten om de gångerna som hon har gjort abort i sitt liv, efter att ha blivit oönskat gravid.

– Jag har ju gjort abort två gånger, men det blev tre gånger för den andra gången gick inte igenom så jag var tvungen att göra om det, säger hon och fortsätter:

– Jag har självklart mått dåligt när det har hänt, jag har aldrig varit med om sån smärta i hela mitt liv och man tänker tankar när man är där, men efteråt har jag ändå känt att det har varit ett bra beslut och att jag måste fokusera på det. Så då har jag inte mått så dåligt.

Bianca Ingrosso är tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 23. Ett nytt avsnitt av podcasten “Alice och Bianca” släpps varje tisdag.

Hänt har sökt Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Biancas brutala miss – efter Phillipes viktiga kärleksfråga: ”Jag sa bara tack”

LÄS OCKSÅ: Biancas avslöjande om Let’s dance: ”Då låg alla med alla…”

Foto: IBL

Senaste nytt