TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso om sanningen bakom hennes namn

28 sep, 2020 
Bianca Ingrossos namn
Bianca Ingrosso har aldrig haft namnsdag, då hennes namn inte finns med i den officiella namnsdagskalendern.
Nu avslöjar hon sanningen bakom hennes, Olivers och Benjamins namn.
Annons
Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso, 25, är en av Sveriges största influensers och med familjens egna reality-serie Wahlgrens värld får följarna komma henne ännu närmare i hennes fabulösa vardag.

2018 startade hon sminkföretaget Caia Cosmetics och det har gått så bra att de nu har öppnat upp för den asiatiska marknaden också. De senaste dagarna har Bianca även gått ut med att hon blivit nominerad till en av Sveriges topp 20 främsta entreprenörer. Hon har även nyligen släppt sin egen kollektion för Nelly.com. Den heter Bianca X Nelly och kollektionen går i stickade plagg och bruna toner vilket är perfekt nu till hösten.

Vid sidan av sina företag lägger Bianca ner mycket tid på sin Youtube-kanal, något som hon tidigare beskrivit som en plattform där hon inte känner några krav på att hon måste prestera. På Youtube-kanalen får följarna komma henne nära och hon är ofta väldigt personlig.

Bianca Ingrosso saknar namnsdag

Biancas föräldrar, Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, träffades då Emilio var bakgrundsdansare till Pernilla under 80-talet. De gifte sig och fick barnen Oliver, 30, Bianca och Benjamin, 23, men på grund av flera orsaker valde Pernilla och Emilio till slut att separera. Men en gemensam nämnare vad gäller barnens namn är att alla går under samma tema, nämligen att de baseras på Disney-figurer!

Annons

Bianca har ingen namnsdag enligt den officiella Akademialmanackan. Men däremot har en inofficiell namnsdag nu bestämts till den 15:e september. Detta är dock inget Bianca Ingrosso verkar ha koll på då hon blev näst intill chockad när hon fick en grattis-hälsning från streamingstjänsten Disney+.

I hennes senaste vlogg på Youtube visar hon nu upp ett bud som hon fått från streamingstjänsten med stora blåa ballonger.

– Nu har det kommit ett bud här från Disney, alltså hallå det är ju typ det coolaste man kan få, säger Bianca nu på Youtube.

Avslöjandet om Pernillas namnbeslut

När hon öppnar upp budet och tar bort plasten ser Bianca att det är en liten grön prinsesstårta där. Och på det medskickade kortet läser hon ”Grattis på namnsdagen” och förstår inte vad det är frågan om.

– Grattis på namnsdagen, nä? Jag har ju ingen namnsdag, säger hon och fortsätter:

– Jag hade ingen aning, men jag har namnsdag idag! Mitt namn kommer ju från Bernard och Bianca, för att Oliver, jag och Benjamin har Disney-namn, säger hon.

Annons

Det är Disney+ som nu har infört en inofficiell namnsdag för Bianca och på kortet skriver de nu att de tycker att det är orättvist att Bianca inte finns med i den officiella namnsdagskalendern.

De skriver att Bianca betyder vit, ljus och skinande på italienska och att det även är namnet på en modig Disney-karaktär. Därför har de nu infört en helt egen dag för Bianca och nu ser de till att hon blir firad ändå. Grattis i efterskott Bianca!

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons