Bianca Ingrosso om relationen med Pernillas expojkvän

Binacas relation med Pernillas ex.

Pernilla Wahlgren gick skilda vägar från sonen Theos pappa, Joachim Lennholm 2008.
Idag har de en bra relation – men Pernillas dotter Bianca kom inte överens med exet.
”Jag gillade inte honom då”, har Bianca berättat.

Pernilla Wahlgren, 52, skilde sig från Emilio Ingrosso 2002. Det blev en uppslitande skilsmässa. 2006 möttes de i en rättegång, något som var svårt för hela familjen, skriver Allas.

Pernilla och Emilio har barnen Benjamin Ingrosso, 22, Bianca Ingrosso, 25, och Oliver Wahlgren Ingrosso, 30, tillsammans.

Pernilla Wahlgren

FOTO: Karin Törnblom/TT

I SVT-programmet Stjärnorna på slottet har Pernilla berättat om den svåra tiden.

– I efterhand känner jag att jag accepterade så otroligt mycket som jag inte borde ha accepterat, för att jag ville vara en familj, har hon sagt i programmet.

Vid tidpunkten för rättegången hade Pernilla Wahlgren blivit tillsammans med Joachim Lennholm.

2007 fick Pernilla och Joachim sin gemensamma son, Theo, 13. I Stjärnorna på slottet beskriver hon den tiden som mycket lycklig.

– Och jag var jättelycklig och tänkte att nu har jag mitt barn och ska få vara familj. Äntligen en pappa som är närvarande. Och sen … Han kämpade, men innan Theo var ett år tog det slut, berättades Pernilla Wahlgren i programmet.

Bättre med tiden

Parets relation har varit ansträngd, men för två år sedan berättade Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam att det med tiden blivit mycket bättre mellan dem.

Däremot har relationen mellan Joachim Lennholm och Bianca Ingrosso inte fungerat särskilt bra.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrosso med brodern Benjamin.

I Daniel Redgerts podcast Tankar med har Bianca Ingrosso berättat att hon och mamma Pernilla bråkat mycket under Biancas uppväxt – och att Joachim var orsaken.

– Vi har haft väldigt jobbiga år då vi inte har varit vänner. Jag har bråkat jättemycket om hennes ex-pojkvän, som jag tyckte tog all hennes tid. Han kom alltid i första hand för henne. Jag gillade inte honom då, nu gör jag det, men inte då, sa Bianca i podcasten från 2017.

Hon fortsatte:

– Samtidigt är det inte lätt att vara ensamstående mamma till fyra barn, hennes familj klickar inte med hennes nya pojkvän, hon jobbade konstant och var head over heels för någon som barnen inte gillar. Då kan man inte vara perfekt för alla och det krockade tyvärr med mig.

FOTO: Lotte Fernvall/TT, Karin Törnblom/TT