Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om påhoppen från äldre personer

18 jan, 2017 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Hänt
Bianca Ingrosso tvingas ta emot påhopp från äldre personer på nätet. Nu berättar hon om hatet – och skickar också en känga till mamma Pernilla Wahlgren.
Annons

Förra veckan prisades Bianca Ingrosso, 22, för sin stil när hon kammade hem priset ”Årets look” på Elle-galan 2017 och under hela hösten har hennes realityserie ”Wahlgrens värld” gjort succé på Kanal 5. Men det har inte enbart varit guld och gröna skogar för tv-profilen den senaste tiden.

Efter sin medverkan i just ”Wahlgrens värld” har Bianca Ingrosso också tvingats ta emot hårda angrepp och elaka påhopp på nätet. Och det är främst äldre personer som har kritiserat henne.

– De tycker att jag är otrevlig mot mamma och att jag är bortskämd och så. Men det är så långt ifrån vad jag egentligen är. Och sen måste folk förstå att det bara är några minuter av ens liv som klipps ihop i tv, säger hon till Hänt.

Bianca Ingrosso menar att saker som hon sagt på skämt i programmet, har uppfattats som allvar av vissa tittare.

– De flesta som har gett mig hård kritik är den äldre generationen. Jag tror inte att de fattar min hårda jargong, att jag är väldigt sarkastisk, säger hon.

Annons

Bianca fortsätter med en skämtsam känga till mamma Pernilla Wahlgren, 49:

– Det är den humorn vi har allihopa hemma. Men av någon anledning så stänger mamma av  det när kamerorna är på, då blir hon bara ”gulliga Pernilla”.

Samtidigt har Bianca Ingrosso försökt att ta den tuffa kritiken med ro och att inte ta åt sig av orden.

– Jag är uppväxt i branschen så jag har lärt mig att alla inte kan gilla en, och alla kommer inte att gilla en, men så länge jag är mig själv så kan jag ändå ta kritiken, säger hon och fortsätter:

– Jag har fått bra kritik också, av folk som tycker att jag är jätterolig i programmet, så det väger upp.

Text: Linda-Marie Nilsson, Johanna Bladh

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons