Bianca Ingrosso om förändrade relationen till Lovisa Worge

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Youtube
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har de senaste åren ständigt synts vid varandras sida.
Nu berättar Bianca om den stora förändringen i relationen.

För strax över två år sedan bestämde sig influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 25, för att anställa en assistent. Hennes hektiska liv med egna företag, tv-inspelningar och sociala medier behövde helt enkelt uppackning. I Wahlgrens värld fick tv-tittarna följa med när Bianca höll i anställningsintervjuer.

Det dröjde ett bra tag innan Bianca kände att hon hade hittat rätt. När Norrköpings-tjejen Lovisa Worge klev in, visste Bianca snabbt att hon funnit sin assistent. Duon har sedan dess gjort en ordentlig resa ihop och nyligen blev det klart att Lovisa inte kommer att fortsätta i rollen som assistent. Istället ska hon börja arbeta inom Biancas sminkföretag Caia Cosmetics.

Starka relationen till Lovisa

Men Bianca och Lovisa har under denna tid inte bara varit kollegor, de har även blivit nära vänner. Bianca har till och med benämnt Lovisa som sin allra bästa vän. Vänskap är ett ämne som Bianca ofta lyfter på sina kanaler då hon inte alltid haft lätt för att skaffa eller behålla vänner. Hon har exempelvis förklarat att hon kan känna sig krävande och inte vilja ta upp personens tid, men med Lovisa är det annorlunda.

– Hon har absolut förändrat mig, till det bättre. Hon har fått mig att våga ringa en kompis om jag vill prata ut eller mår dåligt, har Bianca tidigare sagt i en video gällande sin vänskap med Lovisa.

Nya orden om förändrade relationen

Idag är Bianca och Lovisa oskiljaktiga men det dröjde hela sju månader innan duon började umgås privat. I en ny video har nu duon begett sig till Marbella, där Biancas mamma Pernilla Wahlgren har ett hus.

Även Lucas Armando Feola, som är vän till Bianca och Lovisa finns med på vistelsen. När trion en kväll sitter och planerar vart de ska fotografera kommande dagar kommer Lucas och Bianca in på vart de senast tog sina bilder. Detta får Lovisa att snabbt tillägga att hon vid den tidpunkten inte var medbjuden.

– Då kände jag typ inte er. Jag hade känt er i typ tre månader, säger Lovisa i videon.

– Jag kommer typ ihåg att du skrev och jag bara åh gash, säger Bianca med en suck och fortsätter:

– I början så var ju du bara min assistent

Vidare frågar Lucas vad Lovisa egentligen betyder för Bianca, varpå Bianca snabbt tycker att läget blir jobbigt då hon inte gillar att prata om känslor.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos stora förvandling ifrågasätts av följarna