Bianca Ingrosso om förändrade relationen med Theo Wahlgren

Theo Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Dplay
Theo Wahlgren är yngst av Pernilla Wahlgrens barn.
Nu berättar Bianca Ingrosso om sprickan i relationen till lillebrodern, något som Pernilla känner sorg över.
– Det är ju hemskt, säger Bianca i Wahlgrens värld.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 52, är mamma till fyra barn – Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, Benjamin Ingrosso, 23, och Theo Wahlgren, 13.

Det är en sammansvetsad familj där syskonen ofta syns spendera tid med varandra även utanför familjemiddagar. Benjamin har till och med visat sig bo hos Bianca då och då när han inte lever hos vännerna Melina Criborn och Jacob Criborn.

Under flera års tid har det svenska folket kunna följa familjen i Wahlgrens värld. Mycket har skett sedan starten av programmet, Biancas karriär har gått spikrakt framåt och familjens yngsta medlem, Theo, har blivit tonåring. Idag är han hela 13 år gammal och mycket visar sig ha förändrats gällande Biancas relation till lillebrodern.

Sprickan mellan Bianca och Theo

I ett ny avsnitt av programmet berättar Bianca nu om insikten hon gjort med Theo.

– Det är ju hemskt, jag träffat ju aldrig Theo längre. Varje gång jag träffar honom, han är ju hur stor som helst. Han är så stor, vad är det som händer. Han är ju snygg också. Han har en egen klädstil, han vet hur han ska ha sitt hår, han har en egen mobil. Han är så söt, säger Bianca i Wahlgrens värld.

Men det är inte bara att Theo blivit stor och att syskonen inte ses allt för ofta som kommer på tal i programmet. När Pernilla, Bianca och Theo fikar tillsammans erkänner Theo att han faktiskt inte ens minns hur det var när de alla tre bodde under samma tak. Han kan inte alls komma ihåg att Bianca bott tillsammans med honom.

– Det är lite sorgligt att Theo inte ens minns att Bianca har bott här. Fast det måste han ju göra? Han kanske har förträngt det, det är en annan sak, säger Pernilla i programmet.

Biancas starka känslor efter Theos ord

Bianca blir snabbt upprörd över lillebroderns avslöjande.

– Det här är helt sjukt, minns du inte att du har bott med mig? Jag tog dig till skolan, jag hämtade dig i skolan. Jag klädde dig jättemånga mornar för att hon höll på att klä dig helt katastrof. Kommer du inte ihåg att jag har nattat dig? När du ville att jag skulle klia dig på ryggen?, säger hon.

Theo fortsätter att neka till att detta skulle vara något som han har i minnet, vilket får Bianca att känns sig bortglömd.

– Det är någonting med min personlighet antar jag. För ingen kommer någonsin ihåg att dem har haft mig så nära inpå i sitt liv. Jag fattar inte, hur kan man glömma bort att jag bott där, jag städade ju efter dig varje dag.

Wahlgrens värld sänds torsdagar 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

Läs också: Oliver Ingrosso i Wahlgrens värld – därför syns han inte

SENASTE NYTT!