ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om dejtandet – avslöjandet med killen: ”Wow”

10 apr, 2023 
Bianca Ingrosso
Efter uppbrottet med ex-pojkvännen Philippe Cohen verkar Bianca Ingrosso trivas bra som singel.
I en Youtube-video berättar hon nu sina krav på killar, och delar med sig av hemliga detaljer om en ny dejt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”

Sveriges mest framgångsrika influencer är numera singel. Förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 28, och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28, tog i somras slut för en allra sista gång och sedan dess har hon inte sett tillbaka.

Efter uppbrottet har Bianca varit öppen med att hon känt sig otroligt lycklig och befriad. Nyligen berättade hon dessutom att hon blivit lite väl bra på att dejta.

I sin senaste Youtube-video talar influencern ut om vilka krav hon har på killar som hon dejtar, och avslöjar i samma veva några hemliga detaljer om en av hennes senaste dejter.

Bianca Ingrosso om dejten med killen: ”Jag bara wow”

Bianca förklarar i videon att det finns flera aspekter som hon värderar högt hos en romantisk partner, och likadant finns det mycket som kan vara helt avgörande för en relation.

Bland annat vill hon inte ha en kille som är ytlig, eller som ser saker och ting ur ett egoistiskt perspektiv.

Annons

– Jag träffade, eller jag snackade ett tag med en kille som verkligen var så här ”jag är inte satt på den här jorden för att vara snygg”, säger Bianca och fortsätter:

– Även fast han var väldigt snygg. Och det var väldigt fint att höra tyckte jag, jag bara wow. För folk som tycker att man är snygg och det räcker, nej usch.

Bianca Ingrosso krav på killar: ”Sexuellt nyfikna”

I samma video svarar Bianca på frågan: ”Vad är den perfekta killen för dig?”

– Jag älskar människor som är sprudlande, jag älskar människor som kan ta hand om sin egen energi, som är väldigt positiva, extremt passionerade och engagerade, säger hon och fortsätter:

– Som är väldigt lekfulla, jag älskar människor som fortfarande har barnasinnet i sig. Jag älskar människor som är sexuellt nyfikna och som älskar att utmana sig själva, ser positivt och roligt på livet.

FOTO: Youtube

Annons