ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso lämnar bort sina hundar Dino och Sammy – så mår de

04 jan, 2024 
bianca med hund
Bianca Ingrosso har fullt upp – och så har hon även två hundar.
Hur går det ihop? Nu uttalar sig hundcoachen Fredrik Steen om det hela!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hundcoachen Fredrik Steen om att Bianca Ingrosso lämnar bort sina hundar – så mår deBrand logo
Hundcoachen Fredrik Steen om att Bianca Ingrosso lämnar bort sina hundar – så mår de

Bianca Ingrosso har två hundar: lilla Dino och lilla Sammy. Förut hade hon även en tredje hund i sitt hem, då exet Philippe Cohen har hunden Ted.

Bianca har tidigare berättat hur tre hundar var för mycket för henne.

– Det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, sa hon då.

Bianca Ingrosso om att lämna bort sina hundar

Hon har även flera gånger berättat hur hon fått fixa långvariga hundvakter då hon jobbar väldigt mycket.

Annons

– Om det är någon som undrar om en uppdatering efter sommaren så har ju mina hundar fått ett nytt hem, så att säga. Det är ju då hemma hos Emelie och Balthazar, sa Bianca i en vlogg och la till:

– De mår bättre hos dig. Du älskar dem. Jag har tyvärr inte tiden. Just nu är det bättre för jag far och flänger, sa hon då och syftade på sin vän Emelie.

Hundcoachens uttalande om Biancas hundar

Nu är Biancas hundar återigen ett samtalsämne. Det är när Hänt pratar med hundcoachen Fredrik Steen om att lämna bort sin hund till hundvakt som Bianca kommer på tal.

hundcoachen
Fredrik Steen, hundcoach. FOTO: ANDERS DERES/TT

– Hur en hund klarar av och hantera att man blir bortlämnad till olika hundvakter och så vidare handlar mycket om individen. Vissa hundar klarar det bra, vissa hundar klarar det mindre bra. För vissa hundar kan det vara fantastiskt spännande och för vissa hundar besvärligt.

Annons

Han berättar vidare hur han personligen mött Bianca med hennes hundar och att han märker hur mycket hon älskar de små liven.

– Jag har träffat Bianca och hennes hundar. Det jag kan säga om Bianca är att hon bryr sig mycket om sina hundar. Om man kan säga såhär, att om jag som hundägare ser till att mina hundar kanske har det till och med ännu bättre hos mina hundvakter, då är det ingen fara. Men det är väldigt individuellt, vissa hundar klarar det bra, andra hundar klarar det sämre, säger han till Hänt.

Annons