LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren stöttar Benjamin Ingrossos ex Linnea efter erkännandet

04 jan, 2024 
Pernilla Wahlgren, Linnea och Benjamin
Linnea Widmark berättar nu att hon glömt fokusera på sig själv på senaste.
Ett inlägg som berört många, bland andra exet Benjamin Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betygetBrand logo
Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betyget

Benjamin Ingrosso, 26, hade länge en offentlig relation med exflickvännen Linnea Widmark, 27. Paret höll ihop i hela sex år innan förhållandet tog slut år 2019.

Under åren tillsammans fick följarna även se Linnea få en nära relation till familjen Wahlgren. Både till mamma Pernilla Wahlgren och systern Bianca Ingrosso. Linnea var vid flertal tillfällen med i Wahlgrens värld och även efter uppbrottet syntes hon umgås med Bianca.

Linnea Widmarks hyllning till Benjamin Ingrosso efter uppbrottet

Benjamin har pratat om uppbrottet från Linnea vid flertal tillfällen, bland annat när han medverkade i Så mycket bättre.

– Vi var tillsammans i sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, sa han då.

Annons

Så sent som i höstas visade sig Linnea och Benjamin befunnit sig på samma plats, då Linnea besökt en av Benjamins konserter. På Instagram delade hon med sig av fina ord om exet.

”Att se dig utvecklas både som person och artist de senaste tolv åren har varit fantastiskt. Det gör mig så lycklig att se var du är nu. Jag är en bortom stolt ex-flickvän.”, skrev då Linnea.

Pernilla Wahlgrens stöd till Linnea efter erkännandet om måendet

Nu har Linnea varit aktiv på sociala medier igen och denna gång har hon delat ett inlägg om kärleken till sig själv och vikten av att ge sig själv egentid. Det var efter att hon fått hem ett bud som hon insåg att hon inte fokuserat på sig lika mycket som hon borde, på senaste.

Annons

”Jag väntade mig verkligen inte att bli så emotionell när jag öppnade det här fina paketet. Men det visar verkligen vikten av att ge sig själv tid, kärlek och omhändertagande. Jag kom på att jag glömt göra det under alldeles för lång tid”, skriver Linnea och fortsätter förklara hur hon gör för att ta hand om sig i vardagen.

”Jag vet att alla dessa inte är lättillgängliga för alla och att vissa känns uppenbara, och det är okej. Gör vad som funkar för dig, med den tiden som du har. Glöm bara inte bort dig själv”.

Inlägget visar sig väcka starka känslor hos många som tackar för påminnelsen. Bland annat syns Pernilla Wahlgren lämnat en kommentar med tre röda hjärtan.

FOTO: TT

Annons