Bianca Ingrosso i tårar efter Benjamins samtal med Sarah Dawn Finer

Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso

Tv-profilen Bianca Ingrosso berättar att hon fallit i gråt efter att ha lyssnat på lillebror Benjamin Ingrossos samtal med Sarah Dawn Finer.
Nu berättar hon varför.
”Herregud nu börjar gråta igen”, skriver hon
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största nöjesprofiler. Hon figurerar i det egna programmet Wahlgrens värld och som jurymedlem i Talang samtidigt som hon är entreprenör och influencer.

Biancas familj känner alla till vid detta laget, inte minst lillebrodern och artisten Benjamin Ingrosso, 24, som Bianca står väldigt nära. Nu väljer hon att berätta om Benjamin Ingrossos starka samtal med Sarah Dawn Finers – som gjorde att hon började gråta.

TRÅKIGT Därför lägger Peg och Penny ner sin podcast

Därför vill inte Benjamin Ingrosso synas i Wahlgrens värld

Bianca står väldigt nära sina syskon. Förutom Benjamin har hon även bröderna Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren. Men ofta är det just Benjamin och Bianca vi ser i rampljuset, och för ett tag sedan så gästade Benjamin Sarah Dawn Finers podcast Talk to me. Där pratade de om allt mellan himmel och gjord, bland annat att Benjamin inte vill vara med i Wahlgrens värld längre.

– Jag håller mig borta från just det och gör mitt egna reality på TV4 istället. För att fokuset ligger på något annat i Wahlgrens värld, sa han då följt av:

– När jag var yngre och bodde hemma och syntes i programmet ville jag absolut inte vara med, jag tyckte inte jag hade något där att göra.

Bianca i tårar efter Benjamins samtal med Sarah Dawn Finer

Och det verkar som att en hel del i samtalet har påverkat Bianca Ingrosso. På sin Instagram skriver hon att samtalet mellan dem två fick henne att börja gråta flera gånger.

”Jag har precis suttit just här, sminkat mig och samtidigt gråtit, skrattat och haft GÅSHUD över hela min kropp”, skriver hon.

Hon beskriver att det är något alldeles speciellt med Benjamin.

”Herregud nu börjar gråta igen. Men Benjamin det är något alldeles speciellt med dig, du är som en roll i en Disneyfilm. En sådan där som får magiska krafter i sig. Jag har ju gått bredvid dig, jag har sett dig genom allt, jag har upplevt allt med dig men ändå inte.”

Bianca Ingrosso tillägger dessutom att hon är tacksam över att få bli inspirerad av sin lillebror. Sådan fin syskonkärlek, all lycka till er!

LÄS OCKSÅ: Därför är Benjamin Ingrosso i Tyskland – privata bilderna från resan

LÄS OCKSÅ: Linn Hegdal i tårar efter Filip Lamprechts hyllning på födelsedagen

FOTO: TV4 / KANAL 5

SENASTE NYTT!