LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso har tappat bort Pernillas förlovningsring: ”Inte bra”

06 mar, 2024 
Pernilla Wahlgren är idag lyckligt gift med kärleken Christian Bauer. Men en av hennes tidigare förlovningsringar har dottern Bianca Ingrosso nu tappat bort.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Det är närmare 30 år sedan som Pernilla Wahlgren, 56, och ex-maken Emilio Ingrosso, 58, gifte sig. Relationen tog sedan slut mellan de två och idag är Pernilla istället lyckligt gift med kärleken Christian Bauer.

Men hennes tidigare förlovningsring, som hon fick från Emilio, är inte slängd. Utan den håller dottern Bianca Ingrosso fortfarande hårt i.

I en ny video med Vogue visar Bianca nu upp sin garderob, när hon plötsligt inte kan hitta ringen.

Bianca Ingrosso har tappat bort Pernilla Wahlgrens förlovningsring

Bianca ska visa sina smycken när hon plötsligt brister ut:

– Oh my god! Var är den? Jag har min mammas förlovningsring från min pappa!

Bianca öppnar en ringask, men den visar sig vara fel.

Annons

– Men har jag tappat bort den? Troligtvis. Okej, jag har den här någonstans! Jag har ingen aning var den är nu, säger hon och grips smått av panik.

– Shit! Det är inte bra. Aja!

Pernilla Wahlgrens avslöjande om förlovningsringen – vet inte vad den kostar

Men som redan nämnt är ju Pernilla idag förlovad och gift på nytt, med en helt ny ring. Men tv-profilen har tidigare avslöjat att hon faktiskt inte vet vad hennes ring kostar.

– Jag vet ju fortfarande inte... Ska man fråga sin kille, när han har köpt en förlovningsring, vad den kostar? Är det oförskämt?, har Pernilla tidigare sagt i sin podcast Wahlgren & Wistam.

– Jag vet att det är en juvelerare som har gjort den, och jag vet att det är rödguld, och den är handgjord. Men jag har inte frågat hur mycket den kostar faktiskt, aldrig!

FOTO: Youtube / TV4Play

Annons