LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso har försvunnit helt – detta har hänt: ”Obehagligt”

24 maj, 2024 
bianca ingrosso
Tim Aro/TT
Bianca Ingrosso har inte lagt upp något på länge.
Nu avslöjas sanningen bakom frånvaron.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Influencerns avslöjande: ”Dejtat lite här och lite där”Brand logo
Influencerns avslöjande: ”Dejtat lite här och lite där”

Hon är stor på både Instagram, Tiktok och Youtube, men på den sistnämnda plattformen har hon på senaste tiden ekat med sin frånvaro.. Nu berättar hon varför!

Har försvunnit helt – anledningen bakom

Det är när Bianca har en frågestund på Instagram som en massa följare undrar samma sak: Varför har hon försvunnit från Youtube?

Annons

Detta svarar hon nu på i en lång text. Hon säger att det hela mest beror på att hon prioriterar sitt mående, och att hon inte vill dela med sig av precis allt hela tiden.

”Alltså mina jävla älsklingar 🫶 Majoriteten av alla frågor var om jag skulle börja vlogga igen 🥲🫶 Ni är så fina!!!! Jag själv kollar fortfarande lika mycket (obehagligt mycket) på alla vloggar så tro mig intresset finns till 100% kvar för det är min favorit plattform. Men något hände för ca 2 år sen när jag totalt tappade intresset för att dela med mig av mitt liv.”

Hon fortsätter:

”Det har varit sååå skönt och sunt att minska erbjudandet att döma mig på varenda litet sätt som går. Jag behövde läka lite och bli stark igen utan en massa elakt brus mitt i allt det. Tyvärr finns inte tiden just nu eller engagemanget från mitt håll att tänka på kameran hela dagarna för det hade gjort mig disträ från annat som också betyder massor. Men men jag har en liten plan för hur detta ska gå för målet är att komma tillbaka i sommar. Länge leve youtube asså”.

Annons
Printscreen från Biancas Instagram-story.
Annons
Annons