LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om relationen – visar mannen

20 maj, 2024 
Förra året syntes Bianca Ingrosso på resa med en del hockeykillar.
Nu berättar hon om okända mannen i sitt liv.
”Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!”, skriver hon om hockeyproffset Oliver Kylington.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns vi Hans WahlgrenBrand logo
Så minns vi Hans Wahlgren

Sedan några år tillbaka har Bianca Ingrosso, 29, alltid maxat sin sommarsemester. Hennes resor går alltid dit där eliten är som till exempel Palma de Mallorca, Ibiza och Mykonos. Kvar på hennes "to do-list" är dock St Tropez, så vem vet? Kanske blir det den franska rivieran som vingarna bär till i år.

Men förra året var det alltså Palma och Ibiza som stod på agendan och där umgicks hon med två killar – som blivit mycket uppmärksammade.

Bianca kopplades då ihop med det före detta hockeyproffset Patrick Cehlin, 32, och hans kompis Oliver Kylington, 27, som också är hockeyproffs.

Sedan dess har mycket hänt. Relationen med Patrick har mynnat ut i en vän för livet och nu visar det sig att även Oliver blivit en värdefull person för Bianca.

Annons

Bianca Ingrosso visar upp okända mannen i sitt liv

Detta berättar Bianca nu om i en ny story på Instagram.

”Grattis på födelsedagen till den snällaste själen som finns. Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!”, skriver Bianca på sin Instagram-story och hänvisar till ett inlägg från förra sommaren.

BIANCA INGROSSO, OSCAR KYLINGTON
Bianca tillägnar ett par ord till Oliver.FOTO: INSTAGRAM

Det är alltså Oliver Kylington som är mannen på bilden och det har gått lite under radarn att han och Bianca är så pass nära vänner som de är.

Oliver Kylington om relationen till Bianca Ingrosso

Dessutom har Bianca varit på plats i USA under hösten och kollat på NHL-matcher. Om Oliver har spelat då är dock oklart eftersom han varit borta under en längre period – av privata skäl.

Till Hockey News har Oliver tidigare uttalat sig om relationen till Bianca.

– Vi har sett att du och den tidigare Djurgårdsprofilen Patrick Cehlin hänger med Bianca Ingrosso nu för tiden, frågade tidningens reporter till Oliver.

– Jag kommer inte svara på någonting utan jag tror ni har fiskat upp vad vi har lagt ut på sociala medier. Så ni får gissa er till det ni får se. Men jag har faktiskt inga kommentarer på det, svarade han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons