LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso bryter upp – i chock över nya lyxlägenheten: ”Kan inte förstå”

12 apr, 2024 
Det har snart gått tre år sedan Bianca Ingrosso köpte sin drömlägenhet på Östermalm.
Nu kan hon äntligen berätta när flyttlasset går!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Det här året kommer Bianca Ingrosso, 29, äntligen få flytta in i sin drömlägenhet som hon köpte för några år sedan. Detta bekräftar hon nu i en ny video på Tiktok.

– Omg, jag kan inte förstå att jag i år flyttar in till min drömlägenhet, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag vet att det har tagit lång tid, men det har faktiskt inte tagit så lång tid med tanke på hur omfattande renovering det här är. Men alltså den kommer bli så fin, jag är liksom blown away.

Annons

Allt om Biancas nya lägenhet

Att Bianca nu äntligen ska få flytta in i lägenheten är med andra ord en stor milstolpe. Hon köpte lägenheten år 2021 och den har en boarea på 300 kvadratmeter, fyra rum, otroligt ljusinsläpp, kakelugn och stuckatur i taket.

Det var många som undrade hur mycket lägenheten kostade och Bianca avslöjade då att den ska ha ha kostat långt över 40 miljoner kronor.

– Jag ser det som en otrolig investering, men ja, jag älskar lägenheten. Den var väldigt dyr, förklarade hon i en video på Youtube.

Men Bianca har inte haft någon stress. Lägenheten är till för hennes framtida familj och hon ser fram emot att låta hennes barn växa upp där. Dessutom så trivs hon så himla bra i sin nuvarande lägenhet, då hon får väldigt bra energi där.

Faktum är att hon älskar den så mycket att hon aldrig vill sälja den, så istället kommer lillebror Theo Wahlgren, 17, få ta över den när det är dags.

Annons

Bianca Ingrosso visar upp bilderna från nya lägenheten

Nu har renoveringen pågått i snart tre år, dock i omgångar eftersom Bianca bytte team efter 10 månader. Men nu är bygg-teamet här för att stanna och då och då är Bianca på plats och tittar till bygget.

I en ny video på Tiktok visar hon upp den pampiga entrén.

BIANCA INGROSSO
FOTO: TIKTOK

Hon visar även upp några rum.

BIANCA INGROSSO
FOTO: TIKTOK
BIANCA INGROSSO
FOTO: TIKTOK
Annons
BIANCA INGROSSO
FOTO: TIKTOK

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tiktok

Annons