Bianca Ingrosso fångad på bild med manligt sällskap – han är killen på bilden

31 maj, 2023 
Bianca Ingrosso
Det vaknades nyligen fest och röda mattan var utrullad.
Bianca Ingrosso fångades på bild med manligt sällskap.
Här är killen som stod vid hennes sida!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Bianca Ingrosso, 28, har ständigt nya projekt på gång. Det senaste året har hon både startat nya företag, blivit programledare för sin egna talkshow Bianca och dessutom spelat in en ny låt. Häromveckan släppte hon nämligen en cover av Jamelias Superstar. Låten som var en superhit på 2000-talet kom att få ett rejält uppsving genom Biancas version.

För att fira låtsläppet arrangerade Bianca och hennes sminkvarumärke en releasefest med 2000-talstema. På plats under tillställningen fanns många välkända ansikten som bland annat Alice Stenlöf, 26, och Oskar Zia, 26.

Bianca Ingrosso fångad på bild med manligt sällskap

På vimmelbilderna ifrån festen syns Bianca posera tillsammans med en kille. Hennes manliga sällskap är ingen mindre än världsstjärnan Remee, 48. Låtskrivaren och kompositören är nämligen mannen som skrivit just låten Superstar.

Remee och Bianca Ingrosso

Låten är inte den enda som Bianca släppt. Sommaren 2021 gjorde hon även en cover av psalmen Den blomstertid nu kommer som fick namnet Blomstertid.

Annons

Bianca Ingrossos stora lycka: ”Pirrig och så kär”

Bianca uppdaterade nyligen sin Youtube-kanal med en video där hon berättade om sin stora lycka just nu. Hon förklarade då att hon anser att livet verkligen är på topp. Låtsläppet och responsen hon fått efter den visade sig vara en del av varför Bianca anser att livet är så pass härligt som hon tycker.

– Jag är så genuint pirrig konstant. Jag somnade klockan 07 imorse för jag inte kunde sova under natten och vaknade klockan 08 och jag är absolut inte trött för jag är så pirrig och så kär, sa då Bianca i videon.

FOTO: TT

Annons