bianca ingrosso

Bianca Ingrosso nobbar mannens invit – tackar nej till dejten inför alla

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso har varit singel i ungefär två månader och det betyder att det är fritt fram för killarna att ragga på henne.
Nu har främlingen Peter gjort ett tappert försök – men han får dissen framför alla.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Det var i somras som följarna började spekulera i om Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, hade gjort slut. I augusti kom beskedet att de hade rätt.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, sa Bianca i en video på Youtube och fortsatte:

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos succé med talkshowen

Den senaste tiden har Bianca stått i rampljuset mer än någonsin, hennes alldeles egna talkshow BIANCA har nämligen haft premiär och hon har fått fin respons.

”GALEN HELG i Biancatalkshow!!! Det blir både mycket skratt och tårar i studion när vi pratar om allt från fittslem till breakups…. Intervjuar självaste kungen THE ROCK och dessutom har vi den stora äran att få prata med Elsa & Elin Ekman om resan med obotlig bröstcancer. Tacksam att jag får uppleva dessa stunder.”, skrev Bianca efter andra succéhelgen.

Efteråt har Bianca fått massor av blommor, bland annat från produktionsbolaget, från Fredrik Skavlan och från olika vänner och kollegor.

– Här har jag ju också fått alltså snälla fantastiskt stor bukett ifrån mina chefer på Kanal 5. Ser ni hur stor den är eller? Alltså jag är så bortskämd med stora blombuketter. Sedan fick jag den här fantastiska buketten från självaste Fredrik Skavlan, berättar Bianca i sin senaste vlogg.

Bianca Ingrossos diss till dejten Peter

Att Bianca är van vid blombud är något som är säkert och nu visar det sig att det inte bara är chefer och kollegor som skickat blommor. I hennes senaste story på Instagram visar hon upp ytterligare en fantastisk bukett.

Men avsändaren är en främling denna gång.

– Tack så mycket Peter, vem du nu är, för blommorna, säger Bianca i sin video.

I samband med blommorna verkar det som att Peter bett om en dejt – men Bianca tackar dessvärre nej.

”Vet inte vem du är och blir tyvärr inte en dejt men uppskattar en fin bukett.”, skriver Bianca.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN