Bianca Ingrosso: Därför vill jag inte umgås med min familj

Bianca Ingrosso, Pernilla och Benjamin

Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon inte har mått så bra psykiskt den senaste tiden.
Nu förklarar hon att hon har valt att ta avstånd från sin familj.
– Jag orkar inte prata, säger Bianca i en video på Youtube.

Det går riktigt bra för Bianca Ingrossos, 25, karriär just nu. Hon har aldrig tidigare haft så många följare på Instagram eller sin Youtube-kanal och jobben verkar fullkomligen hagla in. I somras avslöjades det dessutom att Bianca har valt att sälja halva sitt sminkmärke Caia Cosmetics för ett mångmiljonbelopp.

Men trots att det inte går någon nöd på Bianca ekonomiskt är allting inte frid och fröjd i hennes liv. Den senaste månaden har influencern varit öppen med att det är någonting som skaver i hennes privatliv. Den exakta orsaken vill Bianca hålla för sig själv, men att hon inte är på topp just nu är inget hon döljer för fansen.

Bianca Ingrosso om sitt mående

Under sommaren har Biancas beteende förändrats en hel del. Hon har gått från att vara sprudlande och glad till att vara allt mer neutral, speciellt i sina vloggar. I en video, som lades upp i september, gav hon tittarna en förklaring.

– Jag är inte så jättelycklig just nu. Jag är inte lika sprudlande av energi och lika överdrivet glad som jag brukar, sa hon då.

En anledning till att det inte är så bra i privatlivet just nu kan vara för att hennes relation med Phillipe Cohen, 26, har varit lite skakig den senaste tiden.

– Jag hoppas att vi kommer att lösa det och kommer att ta oss ur det, sa Bianca Ingrosso i en video där hon berättade om förhållandet.

Tar avstånd från familjen

I en ny video på sin Youtube-kanal öppnar Bianca återigen upp sig om sitt mående. Det har nu gått så långt att hon har valt att ta avstånd från sin familj, eftersom hon inte orkar med att de frågar henne hur läget egentligen är.

– Jag är inne i en sån där period när man inte vill spendera så mycket tid med sin familj för man orkar inte gå in på djupet på saker. De kan ringa mig och fråga hur jag mår och jag bara ”jag orkar inte prata med er om det” för när man pratar med dem om det blir det så verkligt, säger hon i videon.

Biancas vän och kollega, Lovisa Worge, 23, berättar att hon har märkt av förändringen och försöker intala sin kompis att hon kanske skulle må bäst av att tillbringa mer tid med sina nära och kära ändå.

– Jag är nog lite att jag vill fly vardagen just nu, säger Bianca Ingrosso och förklarar att hon mår bäst av att fokusera på jobbet i nuläget.

FOTO: Youtube