LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca avslöjar detaljer kring flytten till lyxlägenheten

20 maj, 2022 
PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO
Snart får Bianca Ingrosso tillträde till den nya lägenheten på 300 kvadratmeter. Men den senaste tiden har många undrat om pojkvännen Phillipe också kommer flytta med till nya lyan.
Nu berättar Bianca.
Annons
Bianca Ingrossos okända släkting OveBrand logo
Bianca Ingrossos okända släkting Ove

Bianca Ingrosso, 27, fann kärleken i Phillipe Cohen, 28, redan när hon var 19 år. Sedan dess har paret varit tillsammans till och från och bland annat har de haft distansförhållande medan Phillipe pluggade utomlands.

Förra året gick Bianca ut med nyheten att hon investerat i en ny lägenhet där hon och Phillipe ska bo ihop. Och det verkar inte ha blivit någon billig historia, något Bianca tidigare tidigare berättat om i en Youtube-video.

– Det här vet jag inte om jag ska ta bort eller inte... Men att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner, säger Bianca Ingrosso, som läser upp ett påstående, innan hon svarar:

– Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer. Men det är värt det, det är värt det, det är värt det.

Annons

Därför syns inte Bianca och Phillipe tillsammans

Bianca har valt att inte dela med sig av för mycket detaljer kring lägenheten. Men den ska ligga på Östermalm, bara ett stenkast från hennes nuvarande lägenhet. Bianca har berättat att lägenheten har stora ljusinsläpp och som hon själv uttrycker i en Youtube-video, är den enorm. Det rör sig om 300 kvadratmeter och fyra sovrum.

Både Bianca och Phillipe har just nu fullt upp med jobb. Bianca är både influencer och entreprenör och nyligen lanserade hon även sitt eget smyckesmärke ANI tillsammans med vännen Lovisa Worge, 25.

Phillipe har också en hel del på sitt bord. Nyligen slog han upp dörrarna till den egna restaurangen TED, som ligger på Östermalm. Det har gått väldigt bra för den trendiga krogen och Phillipe har behövt lägga ner mycket tid där.

Bianca bryter tystnaden om relationen efter spekulationerna

Detta har lett till att Bianca och Phillipe inte har synts tillsammans lika frekvent som de brukar och det har gjort att vissa börjat tro att paret gjort slut.

Annons

”Har du & Phillipe gjort slut?”, skrev nyligen en följare.

Dessutom har Bianca ofta pratat om den nya lägenheten och säger ofta "min nya lägenhet". Detta har också skapat förvirring.

”My apartment? Not our apartment? Som i Filip og deg?”, skriver en person.

”Ska inte pojkvännen också flytta in?”, skriver en annan.

Men i Biancas senaste vlogg går det att läsa mellan raderna att så inte alls är fallet. De är fortfarande ett par och Phillipe kommer flytta in tillsammans med Bianca i nya lägenheten.

– Så här ser det ut, min lilla station här. Jag har liksom ett helt sminkrum, men Phillipe sover ju alltid där så jag vill ju aldrig störa honom när han sover så då har jag tagit ut det, förklarar Bianca och i nästa mening säger hon "vi".

– Men i min nästa lägenhet, om 20 dagar, inte ens det, får vi tillträde till lägenheten.

FOTO: YOUTUBE, DISCOVERY+

Annons