LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så här vill Bianca Ingrosso att hennes pojkvän ska vara – berättar om kraven

30 jul, 2023 
Frida Eklöf
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso lever singellivet som aldrig förr.
Nu berättar hon om de egenskaper som hon vill att hennes framtida pojkvän ska ha.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vanessas markering mot Bianca Ingrosso - efter privata samtaletBrand logo
Vanessas markering mot Bianca Ingrosso - efter privata samtalet

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 28, njuter för fulla muggar av sommaren. På Instagram har vi under de senaste veckorna kunnat se hur hon varit i Palma tillsammans med kollegan och vännen Saga Frisk Sundberg för att hälsa på sin pappa Emilio Ingrosso.

Bianca Ingrossos heta natt med den internationella mannen

Det var för ungefär ett år sedan som Bianca och exet Phillipe Cohen gick skilda vägar efter en lång relation. Sedan dess har Bianca levt singellivet fullt ut.

Tidigare i veckan gästade Bianca podcasten Det skaver med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil, då hon berättade om mötet med en utländsk kille som hon passade på att spendera natten tillsammans med.

– Det var en otrolig otrolig otrolig natt. När jag skulle åka hem från det här stället så såg han till och med mig från hotellrum och kom ut och bara "du behöver inte bära in dina väskor till bilen, jag hjälper dig", säger Bianca.

Bianca Ingrossos krav på sin framtida pojkvän – nu berättar hon

I podden passar Bianca även på att berätta vilka egenskaper som hon vill att hennes framtida pojkvän ska ha.

Annons

Och det verkar minst sagt som att mannen Bianca spenderade den heta natten med besitter en hel del av de egenskaper hon söker.

– Han är jätteödmjuk, han är jättesnäll. Han har jättemycket respekt och närvaro för folk och ser mina vänner, säger Bianca och fortsätter:

– Han ser ut som en prins, han är lång, han är jättemuskulös men utan att se trashig ut, han har jättefin klädstil, han är smart, han tjänar sina egna pengar, han reser runt världen och han är otrolig i sängen och jättebra på att kyssas.

Men något som influencern saknar hos mannen hon spenderade natten med, och som är hennes drömkille, är humorn som är pricken öve i:et.

– Jag älskar att driva. Retas på en gång och jag gillar inte en kille som är svår, säger Bianca till poddtrion.

FOTO: Youtube

Annons