Bianca i tårar över Emilio: "Sitter och storgråter"

Igår fyllde Bianca Ingrossos pappa år, och eftersom hon inte kunde vara med och fira honom i Palma där han bor, passade hon på att skriva en kärleksförklaring på sin blogg. Hon var inte sparsam med lovorden och kunde inte heller hålla tårarna tillbaka när hon hyllade pappa Emilio.

Bianca Ingrosso kunde inte vara med och fira pappa Emilio Ingrosso, 52, igår när han fyllde år, men det betydde inte att han inte skulle bli uppmärksammad av dottern, utan på sin blogg skrev hon ett inlägg där hon riktade kärleken till vad hon beskriver som “en av sina största inspirationskällor i livet”.

I blogginlägget lade hon även upp låten “La Fine” som Emilio gjort, en låt som hon menar betyder mycket för henne.

“Jag ser alltid mitt liv som en film från början till nu när jag lyssnar på denna låt och kan inte hjälpa att alltid fälla tårar”, skriver hon.

 

Relationerna i familjen Wahlgren/Ingrosso har inte varit helt utan turbulens. I början av 2000-talet skilde sig Biancas föräldrar Pernilla Wahlgren, 49, och Emilio Ingrosso, 52, vilket följdes upp med en hel del konflikter. Men idag har även föräldrarna en god relation, och Bianca menar att pappan både gjort misstag och själv blivit missförstådd. I blogginlägget fortsätter hon förklara sin kärlek och stolthet över honom.

“Jag har så mycket kärlek för denna man som har gått igenom så mycket i hans liv. Han har gjort misstag, blivit missförstådd och helt fel bemött men ända kämpat för det han älskar, mat, musik & hans barn. Jag är så stolt över att han idag älskar sig själv igen och visar alla den kärlek han har för oss (det har han alltid gjort dock) men att han idag hittat en trygg plats efter alla dessa år av kaos för honom. Att han är gift med vackraste människan Åsa och lever sitt liv där nere i Palma med hennes fantastiska barn”.

Och mitt i alla känslor blev det svårt för bloggprofilen att hålla tillbaka tårarna.

“Det finns ingen som min pappa och jag älskar honom så mycket att jag just nu sitter och storgråter haha”, skriver hon.

Läs också: Bianca Ingrossos sorg: Därför gjorde jag och Philippe slut

Läs också: Bianca Ingrosso om sjukdomen: ”Kommer aldrig bli helt frisk”

Foto: IBL, Skärmdump från Snapchat