LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Beyoncé-fansen rasar efter Ed Sheerans skämt på Instagram

09 dec, 2018 
AvOla Brising
Beyoncés fans kritiserar Ed Sheeran efter skämtet på Instagram
Efter att ha uppträtt med Beyoncé i svart t-shirt och sneakers fick Ed Sheeran mycket kritik. När han skämtar bort det på Instagram rasar Beyoncé-fansen mot honom.
Annons

I söndags uppträdde världsartisten Ed Sheeran, 27, på Global Citizen Festival i Johannesburg, Sydafrika, där han sjöng duett i låten Perfect med den minst lika kända sångerskan Beyoncé, 37. Det tog dock inte lång tid efter att bilderna från konserten spridits över världen innan fansen började kritisera Ed för att han valt att vara så nerklädd.

Beyoncé kom ut på scenen iklädd en stor fluffig extravagant rosa klänning med gigantiska volanger likt någon sorts exotisk pralin från Willy Wonkas chokladfabrik. Konstrasten jämfört med hur Ed såg ut var extrem. Han såg ut som om han kom direkt ifrån replokalen, bar en enkel svart t-shirt över en långärmad vit t-shirt, ett par högst alldagliga blåa jeans och ett par vanliga halvslitna sneakers.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sociala medier rasade många över Eds klädval och på internationella nöjessajter började det skrivas krönikor och artiklar om det plötsliga internetupproret mot Eds slappa stil.

Annons

Men själv verkar den rödlätte irländaren ta det hela med ro. Och för att visa hur löjligt han tycker det hela är har han nu återpublicerat en artikel med titeln ”People Are Angry Ed Sheeran Wore a Shirt while Beyoncé Wore Couture During their Global Citizen Performance” i hans Instastory. Därefter har han dessutom lagt in en bild av den svarta t-shirten han hade på sig, hashtaggat #dresstoimpress och skrivit “Swipe up to ‘get the look” och en tredje svart textruta där han skämtar var man kan hitta fler av hans fantastiska modeval.

Beyoncés fans är inte roade

Men trots att han gör sitt bästa för att skämta bort det hela är det många Beyoncé-fans som vägrar ge sig.

”Ed Sheeran är en 27-årig man, och det faktum att vi låtit honom tycka det är okej att klä sig så här, framför allt då han står bredvid Beyoncé, får mitt piss att koka”.

En annan twittrare håller med och skriver:

”Det här fotot representerar vad vi väntar oss av kvinnor respektive män då de står på toppen av sina karriärer, gör det inte?”.

Många av Eds egna fans har dock försvarat honom, bland annat genom att konstatera att det är så vardagligt han alltid, hela sin karriär igenom har klätt sig då han står på scenen.

FOTO: IBL

Annons