LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bert Karlsson om Carolas sex-paus: "Hon ljuger"

27 jan, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Carolas sex-liv har varit uppe på tapeten senaste tiden efter att hon gick ut och berättade att hon levt i celibat i 14 år. Nu kallar Bert Karlsson hennes påstående för struntprat.
Annons

Carola Häggkvist, 50, berättade nyligen i ”Renées brygga” att hon inte haft sex på 14 år.

– Jag hade en massa myomer, (muskelknutor på äggstockarna) så då frågade doktorn mig ”men har du inte känt det när du haft sex?”. Men jag har faktiskt inte legat med någon på 14 år. Nu är det väldigt intimt här, sa sångerskan i tv-programmet.

Avslöjandet skapade stora rubriker och en av dem som inte tror på Carola är branschkollegan Bert Karlsson, 70.

– Det här med att hon inte haft sex på 14 år tror jag inte ett dugg på. Jag tror Carola är mycket roligare än så, säger Bert till Hänt.

carola
Carola tvingades nyligen operera bort sin livmoder och ena äggstock efter att han drabbats av muskelknutor, även kallade myom.

Och enligt honom är det inte bara han själv som är skeptisk.

– Jag vet att det är flera som pratat och ställer sig frågande till om det hon säger verkligen stämmer. Jag tror inte på det och det vore ju synd om det nu vore sant.

STOCKHOLM, SWEDEN, 2017-01-25 Börsen. Danny Saucedo Krog show. Arrangör: Iles Pr Picture: Bert Carlsson, Photo: CHARLOTTE BRUNZELL
Bert tror inte ett dugg på att Carola haft en sex-paus på 14 år.

I programmet säger Carola att avhållsamheten beror på att hon i alla år väntat på att träffa den rätte att gifta sig med.

– Jag tänkte att jag väntar på mannen, på ”the man”. Jag hittade inte den mannen jag ville gifta mig med.

Efter att ha hållit relationen hemlig i flera månader blev Carola och nuvarande pojkvännen Jimmy Källqvist, 45, officiellt ett par i november 2014.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons