TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bert-Åke Varg hyllar hustrun: "Man ska vara snäll mot damer"

30 okt, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Det sa klick för 20 år sen och sedan dess har paret hållit ihop. Bert-Åke Varg och hans Julianna Varg hyllar snällheten framför allt.
Annons

På 90-talet förlorade folkkära skådespelaren Bert-Åke Varg, 83, som är aktuell i filmen Glada hälsningar från Missångerträsk sin fru Anette efter ett 36 år långt äktenskap. Snabbt hamnade han i en mörk period där dagarna fylldes med arbete och kvällarna med alkohol.

När han 1995 träffade nuvarande kärleken Julianna Varg, 68, vände allt.

Hänt träffar Bert-Åker Varg och hans älskade hustru Julianna Varg på galapremiären av Wild Thing Called Love. Foto: Stella Pictures
Hänt träffar Bert-Åker Varg och hans älskade hustru Julianna Varg på galapremiären av Wild Thing Called Love. Foto: Stella Pictures

– Det sa klick och sedan dess har jag varit bortskämd. Jag har det hur bra som helst. Jag brukar säga till kompisarna “hoppas ni har lika stor tur som jag”. Det här med att leva tillsammans med någon är det största lotteriet du är med om i livet, har han sagt i podcasten Livshjulet.

År 2017 har makarna varit gifta i 20 år och firar därmed porslinsbröllop. När Hänt möter det söta paret på kändispremiären av cabaretshowen Wild Thing Called Love frågar vi om de kan dela med sig av några kärleksknep.

– Hur man gör för att få det att hålla? Man ska vara snäll mot damer. Och Julianna är snäll mot mig. Svårare än så är det inte, säger Bert-Åke Varg.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons