LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrossos tårar – nya detaljerna om uppbrottet från Linnea Widmark

20 nov, 2020 
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gick skilda vägar förra året.
Nu avslöjar Ingrosso nya detaljer om uppbrottet.
– Vi gjorde slut över telefon, säger han i Så mycket bättre.
Annons
Benjamin Ingrosso får eget program på TV4 – ska handla om matBrand logo
Benjamin Ingrosso får eget program på TV4 – ska handla om mat

Så mycket är bättre är i fullgång på TV4 och bjuder tittarna på makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg.

Denna säsong är i vanlig ordning fylld av några utav Sveriges mest folkkära artister. Det är Ana Diaz, Benjamin Ingrosso, Helen Sjöholm, Jakob Hellman, Lisa Nilsson, Lili & Susie, Loreen, Markus Krunegård, Newkid, Plura Jonsson, Silvana Imam, Tommy Körberg och Tove Styrke som ser till att bjuda tittarna på show varje lördag – när de i nya spännande tappningar tolkar varandras låtar.

Under lördagen ska Benjamin uppträde med en låt och när han motiverar sitt val och hur han tänker kring låten kommer han in på sitt uppbrott från Linnea Widmark.

Det var i början av 2019 som Benjamin och ex-flickvännen Linnea bröt upp, efter sammanlagt sex år tillsammans. Paret träffades för första gången redan när Linnea var 15 år, och Benjamin 14, och var ihop i flera omgångar tills de sist blev helt slut.

Annons

Därefter flyttade Linnea till Costa Rica och därifrån kan följarna se hennes liv fyllt av surfing, djur och en ny pojkvän.

Benjamin har valt att släppa en del musik efter uppbrottet och i låten Costa Rica sjunger han om sitt ex där den sista textraden lyder: ”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Nya detaljerna om uppbrottet

I Så mycket bättre ger han nya detaljer kring uppbrottet när han pratar om Linnea. Bland annat att han blev dumpad över ett telefonsamtal.

– Jag har ju en tendens att hamna tillbaka till mitt ex, att jag landar i att skriva om henne. Det blir som att jag sjunger om Linnea, mitt ex. Jag tänkte att jag ska sluta skriva om henne, det blir bara jobbigt liksom, vi var tillsammans sex år det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. så gjorde vi slut över telefon.

Benjamin blir även tårögd när han i en synk berättar att han trodde att han skulle komma över uppbrottet snabbare än vad han gjort.

– Jag trodde jag skulle komma över det så himla mycket snabbare. Sen sitter man här 1,5 år senare och fortfarande skriver om det liksom.

Annons