LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här är Benjamin och Biancas okända kusin – är en internationell superstjärna

15 maj, 2024 
Linn Seipel
Det finns fler kända människor i släktträdet Wahlgren-Ingrosso än vad vi någonsin hade vågat gissa!
Här är Bianca och Benjamins kända andra kusin – som vi helt missat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”Brand logo
Benjamin Ingrossos första ord efter Hans Wahlgrens bortgång: ”Jag kommer minnas den här helgen för evigt”

Benjamin Ingrosso, 26, är en av Sveriges främsta artister och Bianca Ingrosso, 29, en av Sveriges största influencers. Deras föräldrar är mångsysslaren Pernilla Wahlgren, 56, och krögaren Emilio Ingrosso, 58, och morföräldrar nyligen bortgångne Hans Wahlgren och skådespelerskan Christina Schollin, 80.

Dynastin Wahlgren-Ingrosso tar dock inte slut där. Även Hans pappa Ivar Wahlgren och hans fru Nina Scenna hade karriärer i rampljuset i början på 1900-talet. Det är alltså hela fyra generationer av underhållare och det blir säkert fler!

Dessutom sträcker sig kändis-släktträdet ännu längre – och till och med utanför Sverige. Genom pappa Emilio Ingrosso har Oliver, Bianca och Benjamin andra framgångsrika släktingar. Många vet säkert redan att internationella dj:n Sebastian Ingrosso från Swedish house mafia är deras kusin. Men det finns faktiskt ytterligare en legendar att skryta om i familjen.

Annons

Bianca och Benjamin Ingrossos okända andra kusin – italienska superstjärnan

De är nämligen andra kusin med den italienska superartisten Antonio Diodato – artistnamnet är bara Diodato. Han har vunnit italienska motsvarigheten till Melodifestivalen, San Remo, och tävlade således å landets vägnar i Eurovision år 2020. I en intervju med en italiensk radiokanal uttalar sig Benjamin Ingrosso om släktskapet.

Antonio Diodato,Diodato

– Det är fantastiskt, när du förklarar det så är det ganska overkligt att de alla är en del av min familj. Men jag är väldigt stolt över detta. Jag växte upp bland så många talanger, backstage på min mammas shower och restaurangerna som min pappa hade. Så jag växte upp med musik i huvudet och lukten av focaccia i näsan, skrattar Benjamin Ingrosso i Radio Deejay och fortsätter:

– Ja, släktträffar är väldigt roliga...

Benjamin har också kommenterat det hela i en ny intervju med Café.

– Det är pappas kusin. Jag var på en radiostation i Italien nyligen där de blev helt paffa: ’So you are cousins with both Sebastian Ingrosso and Diodato?!’ Jag skrattade och svarade: ’You should come to Sweden. There are even more of us there.’”, återberättar Benjamin till tidningen.

FOTO:

Annons