Benjamin Ingrossos svar på relationsfrågan med Oscar Zia

Benjamin Ingrosso, Oscar Zia

Benjamin Ingrosso och Oscar Zia är två av Sveriges mest folkkära personligheter just nu.
I Tildes berättar de nu om deras starka relation.
Läs här!
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Slå på ljud

Det går ju inte att sticka under stolen med att Benjamin Ingrosso och Oscar Zia är väldigt framgångsrika. Det senaste året har de levererat succé efter succé, så det är inte konstigt att de blev premiärgästerna i nya säsongen av Tilde de Paulas talkshow Tildes.

I programmet berättar de nu om deras unika relation.

Oscar Zia och Benjamin Ingrosso om deras relation

Med åren har Benjamin och Oscar blivit väldigt goda vänner. De träffades via Pernilla Wahlgren och har sedan dess hållit ihop.

– Mamma hade berättat om Oscar. "Han är så gullig, du måste träffa honom, ni kommer klicka som fan", berättar Benjamin.

Men det är en till som ingår i deras gäng också, nämligen artisten Molly Hammar.

– Det är ingen som vill umgås med oss tre. Ingen får uppmärksamhet. När vi brukar hänga och våra polare ör med så är de helt utmattade efter fem minuter. För vi går liksom igång i 120 och garvar och har internskämt, förklarar Benjamin.

Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

Se klippet här!

Benjamin Ingrossos svar på romansfrågan med Zia

Men vad är det som gör att de trivs så bra i varandras sällskap då?

– Jag tror det är mycket vår energi. Det är tempo. Men samtidigt kan vi också prata djupa samtal och liksom sitta och gråta i varandras famnar, även fast vi inte gör det lika ofta som vi skrattar och driver, förklarar Benjamin när han får frågan.

– Om man vänder på frågan, vad var det som gjorde att du gick igång på Benjamin?, säger Tilde då varpå Benjamin, med glimten i ögat, inflikar:

– Nu är vi bara vänner. Det tror jag att du förstår.

Robinson-Christina rasar mot TV4 efter händelsen

– Jag vet jag har inte antytt något annat, men du förstår vad jag menar, svarar Tilde då varpå Oscar skrattandes svarar:

– Till en början var det bara som en vanlig vänskap. Jag var ny i Stockholm och hade inte så mycket polare så det var ganska självklart kände jag. Men också samma intressen, vi ville samma saker. Vi förenades i drömmar. I drömmar att jobba med musik och hur man ska hantera det här livet i den åldern. Vi hade väldigt mycket gemensamt i rädslan att vara själv, att slå igenom i ung ålder om man säger så.

Och Benjamin håller med.

– Vi har kunnat bolla med varandra när man ska tacka ja eller nej till saker. Val i karriären och i privatlivet, för vi har väldigt mycket gemensamt där. Det kan vara skönt att ventilera med någon som kan känna ungefär som jag känner.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!