LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos pik till Carola Häggkvist inför alla: ”Behöver lära sig”

01 jan, 2024 
När Carola Häggkvist och Benjamin Ingrosso gästar Nyårskaramellerna passar Benjamin på att skicka en liten känga.
– Carola behöver lära sig..., säger Benjamin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Benjamin Ingrosso snott stilen? Nu reder Molly Hammar ut: ”Tar tillbaka det nu”Brand logo
Har Benjamin Ingrosso snott stilen? Nu reder Molly Hammar ut: ”Tar tillbaka det nu”

I år är det dags igen för TV4:s långkörare Nyårskaramellerna där tittarna bjuds in till en stjärnfylld afton för att summera 2023. Men detta år skiljer sig programmet markant från tidigare år.

Agneta Sjödin som har kört programmet i 28 år petades från rollen som programledare. Förutom att programmet nu är 30 minuter längre så har programmet också fått nya programledare i form av Edvin Törnblom och Tilde de Paula Eby. Dessutom fimpades ”Agnetas” och programmet fick namnet Nyårskaramellerna.

Men tittarna får ta del av Agneta ändå då hon är med på ett hörn och delar med sig av personliga reflektioner i årets Nyårskaramellerna.

TV4 har idag gått ut med nyheten om att jag inte längre ska vara programledare för Nyårskaramellerna. Jag kände att jag också ville passa på att skriva något i samband med det. TV4 bestämde sig för att de vill göra förändringar i programmet.Jag vet att Tilde och gänget kommer att göra ett superjobb.”, skrev Agneta då.

Annons

Benjamin Ingrosso om drömmarna för 2024

Precis som alla andra år så är det flera folkkära gäster som minns tillbaka på det gångna året. En duo som är bekanta med varandra sedan innan är Benjamin Ingrosso och Carola Häggkvist.

Båda minns tillbaka på sina stora framgångar under 2023 och delar även med sig av sina drömmar och löften för det nya året.

– Du vad gör vi framöver? Benjamin sa att han ska ta vara på sina nära och kära och vara närvarande och vad har du för drömmar eller löften till nästa år?, frågar Tilde Carola.

– Det är fantastiskt att få fira in ett nytt år. Såklart betyder familjen det mesta men de lever sina liv en är tonåring och en har förlovat sig. Man får vara där och ta ansvar för sitt eget liv. Det är väl det gamla vanliga igen att jag ska bli bättre på att laga mat, svarar Carola.

Benjamin Ingrossos känga till Carola Häggkvist: ”Behöver lära sig”

Någon som kan mycket om matlagning är Benjamin och även han tycker att Carola bör bli bättre på matlagning.

– Host host, kanske. Det är faktiskt bra. För Carola behöver lära sig och laga mat och inte bara fiskbullar och Pan pizza.

– Nej, åh det var längesen, säger Carola.

Både Tilde och Benjamin kommer in på att Carola är bra på allt och lär hon sig laga mat så har hon ”Tutto balutto” som betyder hela rasket.

– Men du har inte smakat min omelett, vi tar det sen, säger Carola till Benjamin.

FOTO: TV4, Olle Sporrong / Expressen / TT

Annons