Benjamin Ingrossos möte med kvinnliga världsstjärnan – nya avslöjandet

26 jun, 2023 
https://image.hant.se/bylinebild_1.png?imageId=9571655&x=22.388059701493&y=7.2916666666667&cropw=52.238805970149&croph=48.611111111111&width=1318&height=1318Frida Eklöf
Benjamin Ingrosso
I förra veckan gästades Stockholm av kändis- och techeliten när Brilliant Minds höll i ett event.
Benjamin Ingrosso var en av gästerna som fick ett minst sagt spännande möte med en av världsstjärnorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”

Det var under förra veckan som Spotify-grundaren Daniel Ek och techentreprenören Ash Pournouris bjöd in till det prestigefyllda evenemanget Brilliant Minds i Stockholm.

Kändistäta Brilliant Minds lockade flera stora namn till Sveriges huvudstad och på det vanligtvis hemlighetsfulla eventet fanns bland annat NBA-stjärnor, Hollywoodskådespelare och fredspristagare.

Benjamin Ingrossos möte med Hollywood-skådisen Jessica Alba: ”Hoppas de gick hem ihop”

Någon annan som också var på plats på Brilliant Minds var ingen mindre än sångfågeln Benjamin Ingrosso, 25, som fick ett spännande möte med Hollywood-stjärnan Jessica Alba, 42, på plats.

I ett avsnitt av podcasten Inga beiga morsor berättar Benjamins bästa vän Melina Criborn, 33, som även hon befann sig en sväng på eventet, om händelsen med Benjamin och Jessica.

– Det första som händer när jag springer in är att jag springer rakt in, alltså ordagrant typ nockar Jessica Alba, säger Melina i avsnittet och fortsätter:

Annons

– Benjamin pratade för övrigt med henne. Otroligt coolt.

Melinas poddkollega Ellinor Löfgren är snabb med att flika in och hoppas att Benjamin fick mer än ett samtal med skådespelerskan.

– Hoppas de gick hem ihop.

Melina instämmer med Ellinor, men berättar att hon såg när Jessica gick hem och att Benjamin inte följde efter stjärnan.

– Man kunde ju tyckt att han kunde försökt lite mer för hon är ju typ bland det vackraste som går i ett par skor, säger Melina.

Så ser Benjamin Ingrossos kärleksliv ut idag

Det spekulerades ifjol om att Benjamin hade funnit kärleken på nytt efter att han för några år sedan gick skilda vägar med ex-flickvännen Linnea Widmark. Benjamins nya flamma ryktades då vara den norska influencern Frøya Winther.

Annons

– Jag kan säga en sak, Frøya är otrolig. Hon är en otroligt fin tjej. Punkt!, säger Benjamin till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag är singel. Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv. Och jag känner att den dagen jag hittar någon jag vill stadga mig med eller vad man säger så vill jag kunna ge den personen mycket av min tid.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons