ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melina Criborn om sitt förflutna med Oliver Ingrosso – bodde ihop

16 mar, 2023 
Melina Criborn och Oliver Ingrosso
Melina Criborn blev nära hela familjen Wahlgren-Ingrosso genom relationen med Oliver Ingrosso.
Nu avslöjar influencern att de dessutom har bott ihop.
– Vi måste ha träffats på någon ungdomsfest, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”Brand logo
Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”

Influencern Melina Criborn, 32, har flertal gånger dykt upp i Wahlgrens värld. Nu är hon aktuell med något helt annat, hon ska nämligen släppa chips. Det är företaget OLW som lanserar chips, framtagna av influencers, där Melina utmanar Jannike “Bisse” Nordström i en chips-duell där konsumenterna röstar fram en vinnare.

– Det här är superkul, jag fick frågan för över ett år sedan. Mitt bästa snacks i livet har alltid varit chips och OLW har alltid varit mina favoritchips. Så när jag fick den här frågan blev jag helt lyrisk. Jag skrek ordagrant rakt ut, säger Melina i en intervju med Hänt.

– Vi har fått varit med och gjort exakt allt. utseende, smak, design på påsen, namn, beskrivning. Allt, allt, allt.

Annons

Har alla nära och kära fått smaka än?

– Inte ens Jakob har fått smaka än. Jag sa att du måste vara fokuserad och jag ska filma. Men Cleo har smakat, hon tryckte en hel påse, säger Melina om chipsen, som släpps i butik under kommande veckor

Melina Criborn
Melina Criborn har tagit fram chips för OLW. Foto: Redgert Comms

Melina Criborns nya barnbesked efter bebislyckan: ”Börjat tänka tanken”

Att fortsätta arbeta trots att Melina har en liten bebis hemma var en självklarhet. Som egenföretagare menar hon att hon ständigt har nya saker som behöver lösas. Melina är mamma till Cleo, 2, och Jack, 10 månader. Båda barnen har hon tillsammans med maken Jacob ”Nause” Criborn, 32.

– Det går bra tycker jag. Jag ska inte ljuga och skymta med att det är tufft. Man är trött men jag försöker alltid tänka positivt och tycka det är härligt.

Annons

Finns det några drömmar om ett tredje barn?

– Jag har börjat tänka tanken och har börjat tjata lite. Men Jakob är helt klar och ska jag vara helt ärlig så går jag egentligen från dag till dag. Det kanske passar vårt liv ganska bra att ha två barn men samtidigt så ångrar man aldrig ett barn, det är så kul och jag vill ha en stor familj. Det är i tankarna.

Verkliga relationen med Oliver Ingrosso – har varit sambos

Anledningen till att vi har fått se Melina i Wahlgrens värld är för att hon har en nära relation till hela familjen Wahlgren-Ingrosso. Men hur började det egentligen?

– Som de flesta nog vet vi det här laget så började det med att jag och Oliver blev bästa vänner när vi var typ 13 år gamla. Vi hängde runt och blev typ bästa vänner direkt. Sedan dess har jag känt de alla i snart 17-18 år, eller mer kanske det blir.

– Jag gick i skolan på Lidingö och han i stan. Vi har faktiskt pratat om det att vi kommer typ inte ihåg. Vi måste träffats på någon ungdomsfest eller något.

Annons

Ni har aldrig varit ett par?

– Vi har aldrig varit ett par, jag har aldrig ens pussat honom på munnen. Vi blev som syskon direkt.

Melina har tidigare nämt i sin podcast Inga beiga morsor att hon och Oliver Ingrosso, 33, har bott ihop. Nu berättar hon varför de blev sambor.

– Oliver bodde hos oss när vi var typ 17. Bara av lite olika personliga anledningar så bodde han hos oss och vi tyckte det var kul, säger Melina.

Idag är Benjamin Ingrosso, 25, gudfar till Cleo och Bianca Ingrosso, 28, gudmor till Jack.

Vad betyder familjen Wahlgen-Ingrosso för dig?

– Allt, de är min valda familj som man brukar säga. Man föds med en familj och man kan välja en familj och de är verkligen min familj, alla de. Jag är tacksam och lycklig att de ser min familj också som det.

Melina Criborns okända relation till Theo Wahlgren: ”Ringer också ibland”

Även om det var Oliver som Melina var bästa vän med till en början så är det idag hans lillebror som hon hörs oftast med.

– Jag skulle säga att jag är hela familjen lika nära sen självklart så har jag bott väldigt länge med Benjamin. Vi har en daglig kontakt, det går inte en dag utan att jag pratar med Benjamin. Så är det ju, men jag skulle aldrig jämföra deras relationer.

Umgås du med Theo också?

– Theo ringer ibland och vi älskar att umgås med honom också. Sen är han lite yngre och har väldigt mycket fokus på sina kompisar och så där. Men han ringer också ibland och kollar läget eller hänger hos oss.

FOTO: TT

Annons