TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Benjamin Ingrossos markering mot Phillipe efter semestern

18 feb, 2020 
Benjamin, Bianca och Phillipe.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett av-och på-förhållande under en längre tid.
Nu pikar Biancas lillebror Benjamin systerns pojkvän på sociala medier efter en gemensam semester.
”Plagiat”, skriver han.
Annons
Intervju med Benjamin Ingrosso på Grammis 2020Brand logo
Intervju med Benjamin Ingrosso på Grammis 2020

Att familjen Wahlgren-Ingrosso är en av Sveriges kändaste familjer råder det inga tvivel om. I princip alla är kända, som allt ifrån artister till skådespelare. Mamma Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, gör succé med realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, och i serien syns då och då Biancas syskon Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12.

Benjamin och Bianca Ingrosso verkar ha en tight och känslofylld syskonrelation. Bianca har tidigare berätta för Hänt hur hennes bror ofta sover över hemma hos henne och att de umgås nästintill konstant.

– Igår sov han hos mig och vi ses hela tiden. Våra bästa vänner är allas bästa vänner så vi ses nästan för ofta, sa hon då och fortsatte:

–  Vi ses oftare nu, vi är obehagligt nära.

Benjamin verkar även nära Biancas pojkvän Phillipe Cohen – då de syns flitigt tillsammans på sociala medier och andra tillställningar. Hans syster och Phillipe har haft ett av- och på-förhållande men i december började han och Bianca återigen umgås och snart blev det uppenbart för följarna att paret återförenats. I en video på sin Youtube-kanal berättade Bianca tidigare i januari att hon och Phillipe faktiskt gjorde slut under sommaren.

Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Benjamins kommentar till Biancas pojkvän Phillipe

”Tack för maten Los Angeles”.

På bilderna är det allt från toasts, pasta och hamburgare. Benjamin och Phillipe är båda stora matälskare och älskar att laga mat hemma, så väl som att äta mat på restaurang. Under resan har det därför både fotats och ätits en hel del mat, något som gjort att deras följare fått ta del av samma typ av matbilder. Något som Benjamin passar på att pika Phillipe om.

I kommentarsfältet skriver Benjamin därför skämtsamt:

”Plagiat”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons