LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso om videon på Hans Wahlgren – sanningen bakom

10 jun, 2024 
benjamin ingrosso och hans
Hans Wahlgren gick nyligen bort efter en tids sjukdom.
Nu talar barnbarnet Benjamin Ingrosso ut om en viral video på sin morfar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ordBrand logo
Filip Wolfe svarar efter Katrin Zytomierskas flirtiga ord

Det var för några veckor sedan som Hans Wahlgren lämnade jordelivet efter att ha drabbats av cancer. Efter sig lämnade han hustrun Christina Schollin, fyra barn, nio barnbarn och ett barnbarnsbarn.

Ett av Hans barnbarn är Benjamin Ingrosso, som Hänt stöttre på bara några dagar efter dödsfallet. Han berättade varmt:

– Det här har varit den absolut sorgligaste och vackraste helgen i hela mitt liv. Jag kommer att minnas den för evigt. Jag har aldrig känt så mycket kärlek, både inom familjen och folk som har skrivit så mycket fina saker, och minnen som de har haft med morfar. Att han verkade nästan vara som allas egen morfar.

Sorgen efter Hans Wahlgrens bortgång

Nu gästar Benjamin talkshowen Då är vi igång, med Anis Don Demina och Behrouz ”Berra” Badreh på Youtube. De kommer då in på Hans bortgång och hur Benjamin fick en insikt om vad som är viktigt i livet när det hemska skedde.

Annons

– Min morfar gick bort för en månad sedan och han var min person, min förebild. Den finaste och vackraste personen jag vet.

Han fortsätter:

– För mig var det första gången som jag förlorade en nära i mitt liv. Då kan man vara mycket mer tacksam över allt man fått uppleva.

Benjamin Ingrosso om spridda videon – gripande avslöjandet

Vidare tar Anis upp ett videoklipp som cirkulerat en hel del på sociala medier med Hans. Det är ifrån när Benjamin uppträdde på Allsång på Skansen och han sjöng en låt som handlar om just hans mormor och morfar samt deras hus.

– Det finns ett otroligt klipp från Allsång på Skansen, där du står och sjunger och din morfar står i publiken, säger Anis.

Benjamin lyser upp och vill gärna förklara mer om videon som tydligen fans spelat in:

– Ja, det klippet är mitt favoritklipp. Jag sjunger en låt som heter ”Det stora röda huset”, det är fans som har filmat dem, för att de tyckte dem var så gulliga. Min mormor står med kameran, som hon alltid gör, hon ska alltid fota och filma allt.

Han berättar vidare hur Hans inte orkade stå upp hela konserten:

– Min morfar står och bara håller sig på hjärtat och är så jävla närvarande. Han är helt glittrig i ögonen och sjunger med till musiken. En timme senare står jag fortfarande och uppträder, då måste han sätta sig och vila och sen reser han sig igen och köttar.

– Han var så stolt över alla andra. Hans liv, de senaste fyrtio, trettio åren var bara att vara stolt och ta in åt andra.

Annons