TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrosso om Pernillas relation till Tommy Körberg: ”Extrapappa”

11 maj, 2023 
Benjamin Ingrosso är just nu aktuell med matlagningsprogrammet Benjamin's.
Nyligen gästade Tommy Körberg programmet och Benjamin passade då på att avslöja hur hans relation ser ut till Pernilla.
– Min extrapappa, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”Brand logo
Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”

Artisterna Benjamin Ingrosso, 25, och Tommy Körberg, 74, formade en stark vänskap när de båda medverkade i TV4:s Så mycket bättre sommaren 2020. Benjamin tolkade även Tommys låt Judy min vän – en version av låten som ledde till att Tommy blev tårögd. Duon visade sig komma väl överens under tiden på Gotland men fortsatte även sin vänskap på hemmaplan.

Sedan programmets slut har duon gästat varandra i olika uppsättningar och produktioner. Bland annat dök Tommy upp som gästartist då Benjamin ledde Allsångsscenen är din sommaren 2021. Nyligen kunde vi se Benjamin och Tommy återförenade igen, då Tommy gästade programmet Benjamins.

Tommy Körberg om relationen till Benjamin Ingrosso

– Jo då, av och till. Han är ute och reser så mycket. Och han äter så mycket mat så jag vågar inte följa med honom, för då skulle jag bli enormt fet. Han tränar hårdare än jag, sa Tommy då.

Annons

– Vi ses när vi hinner. Han är ute och reser så mycket och jag är på mitt håll. Men han har en ständig inbjudan att komma ner till landet för att åka båt och titta på havsörnar.

Benjamin Ingrosso om Pernillas relation till Tommy Körberg: ”Min extrapappa”

Nyligen var duon återigen återförenade då Tommy gästade Benjamins egna matlagningsprogram Benjamin's. I avsnittet kan man se Benjamin presentera programmets gäster och kallar då Tommy för extrapappa och säger att de är lika varandra.

– Tänk är det inte en ung Tommy Körberg, jo det kan stämma. Jag är slående lik Tommy Körberg, kan vara för han är min extrapappa.

Men det är inte det enda som Benjamin avslöjar, han tar även in hans mamma Pernilla Wahlgren på ett hörn och berättar hur relationen ser ut mellan henne och Tommy.

– Nej han har inte legat med min mamma men jag kallar honom för min extra pappa, säger han.

FOTO: TT

Annons