Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks relation idag – två år efter uppbrottet

Benjamin Ingrosso & Linnea Widmark

Nästan två år har gått sedan Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gick skilda vägar efter sex år tillsammans.
Nu berättar Benjamin hur relationen till exet ser ut idag.

I lördags gjorde Benjamin Ingrosso sin sista dag i succéprogrammet Så mycket bättre, och efter sin tolkning av Tommy Körbergs låt Judy min vän lämnade han inte ett öga torrt. Innan han kliver upp på scen berättar han att tolkningen handlar om hans relation till exet Linnea Widmark, och när han sedan pratar om det i synken kommer tårarna fram.

– Jag trodde jag skulle komma över det så jävla mycket snabbare. Men ändå sitter man här ett och ett halvt år senare och fortfarande skriver om det liksom, säger han.

Under måndagsmorgonen är han med i Rix Fm-studion tillsammans med Laila Bagge och Roger Nordin och pratar om programmet. Det är efter att Roger tagit upp hans tårar som Benjamin berättar:

Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel

– Jag tror känslorna kom så jävla mycket där borta. Det var sista dagen och jag var lite emotionell, och sen hade jag inte pratat så mycket om mitt ex på det sättet. Så då när frågorna kom upp så kände jag från ingenstans klumpen i halsen, så bara blev allt så verkligt och så kom tårarna utan att jag ens tänkte på att de skulle komma.

Roger säger att han förstår då han själv är väldigt nostalgisk av sig, och säger att det nödvändigtvis inte behöver betyda att man inte kommit över personen - något som Dance you off-sångaren håller med om.

– Det är väl mer att man sörjer än att man sitter och bara "kom tillbaka". Och det är ju det jag sjunger i låten Judy min vän, att nu börjar jag ju förstå att det inte kommer bli vi två, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så ser Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks relation ut idag

Laila frågar sedan hur Benjamins relation till exet ser ut idag, och om han vet vad hon tycker om låten. Men det visar sig att det tidigare paret inte har pratat om det.

– Vi har inte pratat sen dess, säger Benjamin innan han fortsätter:

– Hon bor ju inte i Sverige längre.

Men även fast att han inte haft någon kontakt med Linnea har ändå pratat med hennes föräldrar, som verkar gilla vad han har gjort.

– Jag vet att hennes föräldrar tycker om det jag har gjort och är stolta och så. Eller stolta, men att de uppskattar det.

Benjamin om nya kärleken

Linnea har sedan en tid tillbaka hittat kärleken i en ny, och nu bekräftar Benjamin att även han har gått vidare. Det är när Roger säger att det finns ett rykte om detta som Benjamin snabbt bekräftar:

– Det ryktet stämmer.

LÄS OCKSÅ: Okända kollapsen under inspelningen av Så mycket bättre - som TV4 inte visade

LÄS OCKSÅ: Så är Newkid och ex-flickvännen Fanny Lyckmans relation idag

SENASTE NYTT!