Julia Franzéns hemliga förflutna med Benjamin Ingrosso – därför blev det inget

Julia Franzén Benjamin Ingrosso

Två profiler vars kärleksliv är väl omdiskuterat – visar sig nu ha en hemlig relation till varandra. Nu berättar Julia Franzen och Benjamin Ingrosso om sitt förflutna.
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Slå på ljud

SDen tidigare Robinson-deltagaren Julia Franzén, 31, har släppt in svenska folket i sitt privata kärleksliv när hon 2021 ställde upp som Sveriges första Bachelorette.

Kärleken hittade hon inte den gången – eller tja, hon hittade den flera gånger. I programmet valde hon att ta emot den sista rosen av deltagaren Jesper Guldbrandsen, 33, som efter det gick ner på knä. I programmet kunde tittarna se en minst sagt glad Julia som också svarade ja på den stora frågan.

Men när kärleksparet lämnade dejtingprogrammet och kom tillbaka i Sverige spirade inte kärleken på samma sätt längre, och Julia Franzén började istället att dejta Felix Almsved. Men även den kärleken varade kort.

Jesper Guldbrandsen Julia Franzen

För några månader sedan blev det officiellt att Julia Franzén är tillbaka med tidigare flingen Bingo Rimér, 46. Men det inte alla vet är att Julia har haft en chans med en annan svensk kändis, som även hans kärleksliv är väldigt omtalat.

Benjamin Ingrosso och Julia Franzéns okända förflutna

Det var när både Julia Franzén och Benjamin Ingrosso gästade Rix FM tidigare i veckan som sanningen kom fram.

När de båda befann sig i Los Angeles 2018 planerade de två heta singlarna nämligen att träffas. Men deras dejt blev aldrig av. Julia tyckte nämligen att Benjamin var för ung berättar hon i sändningen.

– Jag tänkte bara att han var jätteung, säger hon varpå programledaren Laila Bagge, 49, svarar:

– Men han gillar mogna tjejer!

Och Lailas påstående är inte helt utan grund. Benjamin har nämligen tidigare avslöjat att han har ett öga för äldre kvinnor.

”Har en konstig dragningskraft till medelålders kvinnor”

Det var bland annat när Benjamin och artisten Oscar Zia gästade Tilde de Paula Ebys, 49, egna talkshow Tilde som de båda avslöjade att de har en dragningskraft till ädre kvinnor.

– Vi träffades via att jag kände Benjamins mamma Pernilla. Jag har en konstig dragningskraft till medelålders kvinnor, sa Oscar då i programmet varpå Benjamin utbrast:

– Jag med!

– Ja! Jag skulle precis säga det, att det har vi gemensamt, fyllde en skrattande Oscar i då.

Benjamin avslöjar sin relationsstatus – efter alla spekulationer

FOTO: TV4, TT

SENASTE NYTT!