Benjamin Ingrosso har flyttat – Bianca Ingrossos ord om lägenheten

Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso

Karin Törnblom/TT
Benjamin Ingrosso har inte riktigt haft en fast punkt på länge. Efter att ha flyttat runt och sovit på andras soffor har han nu äntligen flyttat in i en alldeles egen, mysig lägenhet. Nu berättar hans storasyster Bianca om flytten.
”Vill seriöst flytta in”, skriver hon på Instagram.

Benjamin Ingrosso, 23, verkar inte gilla att vara ensam. Hans boendesituation det senaste året har blivit lite av en snackis och det har skämtats mycket om att han är som en tredje person i vännerna Melina och Jacob Criborns förhållande.

När han flyttade ut från mamma Pernilla Wahlgrens, 52, hus på Lidingö i slutet av förra sommaren meddelade han att han skaffat sig en lägenhet på Östermalm. Den nya lägenheten inreddes i ett avsnitt av Wahlgrens värld, men sedan dess verkar inte Benjamin ha bott där många nätter.S

Hänt har tidigare skrivit om att Benjamin spenderade oerhört mycket tid hos vännerna och att de till och med sov i samma säng.

Benjamins boendesituation

Det hela började med att Benjamin tillbringade mycket tid hos Melina och Jacob, vilket ledde till att han ibland sov över. Med tiden blev det sedan mer naturligt att han flyttade över fler av sina saker.

– Vi är tre bästa vänner. Jag har känt Benjamin sedan han var sju år. Vi har bott tillsammans i ett och ett halvt år. Vi har det så kul, allting funkar hur bra som helst. Vi bara lever livet och tycker att det är härligt att umgås, sa Melina i början av sommaren.

Benjamin är en av parets närmaste vänner och när de gifte sig i Palma förra året fick han den stora äran att vara toastmaster. Han tog sig an uppgiften med bravur och pratade ofta och gärna om hur mycket han trivs med att umgås med dem.

Till och med på bröllopsnatten hade Benjamin velat sova med paret, men då gick storasyster Bianca Ingrosso, 25, in och satte stopp för det. I familjens egna reality-serie Wahlgrens värld får man höra Bianca berätta om händelsen.

– Han kan inte sova med dem på självaste bröllopsnatten, sa hon då i programmet.

Nu har det gått lite mer än ett år sedan bröllopet i Palma och mycket har hänt för paret Criborn sedan dess. De har nämligen fått ett litet tillskott i familjen, ingen mindre än dottern Cleo. Detta har lett till att Benjamin inte spenderat lika mycket tid där på sistone.

Benjamins nya lägenhet

Istället har han hittat ett annat hem där han gärna sover över, nämligen hos Bianca. Där har de lagat många middagar och umgåtts tillsammans.

Men nu har Benjamin flyttat till en ny lägenhet, där han förhoppningsvis kommer trivas lite bättre och vilja vara lite oftare. Och en person som redan fått kommit hem till honom för att se den nya lägenheten är givetvis hans kära storasyster.

På Biancas Instagram lägger hon nu upp en bild av några ljus som förmedlar hög mysfaktor.

”Hemma hos Benjamins galet mysiga lägenhet. Vill seriöst flytta in.”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT